Total Media News

Daniel Niculae:" Vreau sa ducem clubul Rapid unde a fost odata.." PDF Imprimare
Sâmbătă, 03 Aprilie 2021 10:24

Daniel Niculae, noul preşedinte de la Rapid! Cine poate pleca acum din  Giuleşti

Astazi a fost prezentat la Rapid noul presedinte al clubului giulestean, Daniel Niculae, in prezenta lui Victor Angelescu si Lucian Ionescu, directorul de imagine.

Despre Andrei Nicolescu, cel ce a reprezentat in ultimul timp Rapidul este clar ca va fi indepartat, aceasta fiind si una din conditiile lui Niculae de a se intoarce la clubul sau de suflet.

"Toata lumea trebuie sa-si concentreze energia si resursele catre echipa. Obiectivul echipei e promovarea, nu trebuie sa punem presiune, stim cat de greu am ajuns in acest play-off. Mihai a facut o treaba foarte buna, sper sa aiba continuitate in rezultate si sa ramana antrenor foarte mult timp, al echipei. Dupa conferinta de presa ma voi intalni cu el." a afirmat Daniel Niculae.

Ambii reprezentanti ai Rapidului au confirmat faptul ca Mihai Iosif are toata increderea lor, si va avea prelungit contractul.

Despre alte veniri in stafful administrativ Victor Angelescu a afirmat ca " momentan nu avem alte noutati, e important sa fie rapidisti in conducere dar si competenti in ceea ce fac".

Despre stadionul Giulesti nu se stiu inca prea multe, privind data la care se poate juca pe noua baza construita, cel mai probabil undeva in jurul lunilor August-Septembrie.

Baza ProRapid de asemenea, ramane cu un mare semn de intrebare privind folosirea sa, aflandu-se intr-o stare deplorabila momentan.

Urmatorul meci al Rapidului, primul din play-off, va fi marti la Ciuc, contra unei echipe ce a invins Rapidul in urma cu o luna de zile, scor 3-1 la Buftea.

 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Service Auto autorizat RAR
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2016
Bucharest FAshion Week 2015

Sunteti aici: Home Sport Fotbal Daniel Niculae:" Vreau sa ducem clubul Rapid unde a fost odata.."