Total Media News

Eduard Novak:" 8-10 sporturi vor fi de interes national, prioritizate" PDF Imprimare
Luni, 08 Februarie 2021 11:10

                Ar putea fi o imagine cu 1 persoană şi stând jos

 

    Ministrul Sportului, Eduard Novak, a fost prezent in aceasta dimineata la emisiunea LookSport Live, moderata de Eduard Zelgin.

     Intre problemele tratate in emisiune s-au numarat strategia sportului, problema bazei Arcul de Triumf, Olimpiada si multe altele.

     Eduard Novak: " Strategia mea e de a avea 8-10 sporturi de interes national, cu potential, ajutate pe masura". Astfel, strategia noului ministru MTS este foarte similara cu cea a vecinilor nostri din Ungaria.

    " La Olimpiada, un obectiv optimist si foarte bun ar fi obtinerea a 5-6 medalii in conditiile de fata, iar ca prioritate eu ma asigur ca sportivii calificati, sau aflati in calificari sa aiba cele mai bune conditii pentru atingerea obiectivelor." a afirmat Eduard Novak.

    De asemenea, ministrul sportului a afirmat cu tarie ca isi doreste ca banii sa fie cheltuiti atent, si sa fie si respectate niste obiective in urma bugetarii.De asemenea, legea sponsorizarii imbunatatita este o alta prioritate in acest mandat.


 

    Cu privire la baza Arcul de Triumf, ce va fi preluata de MTS, Eduard Novak a afirmat :" FR Rugby are performante foarte bune si ii respect, vor avea prioritate in noua baza, insa eu reprezint 70 federatii si imi indrept atentia catre toate. Nu le vom lua nimic." 

*

*

 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Ştiri Sport Eduard Novak:" 8-10 sporturi vor fi de interes national, prioritizate"