Total Media News

Rapid a transferat un tanar portar! PDF Imprimare
Miercuri, 06 Ianuarie 2021 10:36

Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană, stând în picioare

Horațiu Moldovan va apăra buturile Rapidului în cea de-a doua parte a sezonului, acesta fiind cel de-al patrulea transfer al iernii, după Bogdan Barbu, Emmanuel Ernest si Alexandru Ionita.

În vârstă de 22 de ani, portarul născut la Cluj-Napoca, înalt de 1.89 m, a semnat un contract valabil pentru 18 luni.

În carieră, Horațiu a mai jucat pentru CFR Cluj, FC Hermannstadt, Viitorul Pandurii Târgu Jiu, Ripensia Timișoara și Sepsi Sf. Gheorghe, iar din vară a evoluat în 4 meciuri pentru UTA Arad, în prima ligă.

Moldovan a făcut parte din lotul naționalei României U21 în preliminariile Campionatului European, fiind pe banca de rezerve în partida câștigată cu Malta, din luna septembrie, acesta lucrând cu Nicolae Grigore, cel care a fost antrenor secund al selecționatei de tineret.

„Am venit la Rapid pentru tradiția clubului, pentru acești suporteri minunați, dar nu în ultimul rând pentru performanță. Vrem să promovăm în acest an în Liga 1 și să facem fericiți acești suporteri, care sunt de departe cei mai frumoși din țară, și îi așteptăm cât mai rapid pe stadion”, a declarat noul nostru goalkeeper pentru fcrapid.ro.

 

În prima parte a sezonului, buturile Rapidului au fost apărate de Virgil Drăghia (13 meciuri) și de Alexandru Tătaru (un meci).

 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport Fotbal Rapid a transferat un tanar portar!