Total Media News

Horoscopul anului 2021. PDF Imprimare
Vineri, 01 Ianuarie 2021 13:39

 

Horoscop 24 Decembrie 2020. Berbecii Sunt Mai Harnici și Mai Dispuși Să-și  Asume Responsabilități Mai Multe | Libertatea | Libertatea

   Horoscopul anului 2021.  

   După un 2020 plin de restricţii şi temeri ne aşteaptă un an în care vom învăţa şi vom călători mai mult în interes de serviciu.

2021 va fi un an numai bun pentru a pune în practică noi idei şi proiecte, spun astrologii.

2021, Anul Vărsătorului, va fi un an al schimbării, în care vom învăţa să fim mai buni şi mai creativi. Câştigătoarele anului vor fi zodiile de aer, adică cei născuţi în Gemeni, Balanţă şi Vărsător.

Neti Sandu: „Ne putem gândi la idei inovatoare, la originalitate, la creativitate, la activităţi de ordin filantropic. Vom avea mult mai multă libertate, şi de gândire, şi de exprimare, şi contează foarte mult ideea. Să ai o idee şi să o poţi exprima. Să avem curaj să învăţăm ceva, totul va fi în continuă mişcare, nu va semăna cu anul pe care l-am traversat, care a fost dominat de neprevăzut.”



Zodiile guvernate de Foc, adică Leul, Berbecul şi Săgetătorul, vor avea avea proiecte noi de coordonat în 2021.

Bani mai mulţi vor avea nativii din Capricorn şi Rac, în timp ce Scorpionii şi-ar putea schimba locuinţa, iar Peştii maşina.

Va fi un an dificil pentru nativii din Taur, care vor fi nevoiţi să ia decizii importante.

În tot acest timp, Fecioarele vor continua să muncească, dar vor avea şi reuşite.

Horoscopul anului 2021. Ce spune Neti Sandu

Neti Sandu: „Este o dinamică foarte interesantă a anului şi de aceea trebuie să ştim să ne strecurăm şi să stoarcem tot ce se poate din aşa ceva. Trebuie să ştim cum scoatem ceva din combinaţia asta care ne poate aduce la un alt nivel mental şi spiritual, aici este particularitatea.”

2021 va gravita în jurul planetelor Uranus şi Saturn, iar schimbări vom vedea în toate domeniile.

Cristina Demetrescu: „Cel puţin în ţara noastră, sensul vieţii, semnul destinului este spre Gemeni, care arată spre drumuri, vorbim despre noi kilometri de autostradă, de conexiuni moderne între oraşe, învăţământ, acolo unde are destinul în Gemeni.”

Corina Stratulat, numerolog: „Câştigători sunt oamenii care vor avea curaj să inoveze, să acţioneze nonconformist, să-şi caute libertatea, să facă tot ce ţine de ei pentru a se simţi liberi în propria viaţă.”


Astrologii ne recomandă ca la final de an să facem o analiză a lucrurilor bune care au avut loc în 2020 şi să ne facem planuri pentru 2021. 

 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home