Total Media News

De 30 de ani, un duet de succes la LIQUI MOLY PDF Imprimare
Joi, 08 Octombrie 2020 11:51

 

 

             https://liqui-moly.pixxio.media/workspace/pixxio/tt.php?src=/fileOrigs/c4/c4E06hrK1uQFCuhUS6__1585224076_6967600.jpg

     Ce doi directori, Ernst Prost și Günter Hiermaier, sărbătoresc jubileul firmei germane specializate în domeniul uleiurilor și aditivilor

       Ați făcut din LIQUI MOLY ceea ce reprezintă la momentul actual. Acum 30 de ani, Ernst Prost și Günter Hiermaier s-au alăturat firmei germane specializate în domeniul uleiurilor și aditivilor și au condus firma pe culmi nebănuite. „Să lucrezi 30 de ani pentru aceeași firmă, asta chiar înseamnă ceva“, afirmă directorul Ernst Prost (63). „Întotdeauna se întâmpla ceva în afacerea noastră. Din acest motiv, timpul parcă zbura.“ Directorul Günter Hiermaier (56) completează: „Mă bucur pentru anii de succes în grupul nostru de firme.“




Cei doi bărbați se cunoșteau chiar înainte de perioada de la LIQUI MOLY. La acea vreme, Hiermaier era ucenicul lui Prost. În 1990, s-au mutat împreună la LIQUI MOLY, Prost având funcția de șef de marketing și distribuție, iar Hiermaier ca șef de vânzări pentru comerțul specializat în Germania. Pe atunci, DDR tocmai își trăia ultimele clipe înainte de reunificare. Iar LIQUI MOLY era o doar luminiță în branșă.

Prost și Hiermaier și-au suflecat mânecile și au pus umărul la treabă. Și nu doar atât: Treptat, Prost a cumpărat firma de la proprietarii de atunci. Lumea s-a schimbat de atunci, la fel și LIQUI MOLY. Luminița a devenit o marcă mondială, iar cifra de afaceri de 55 milioane de euro este acum de 569 de milioane de euro. Între timp, LIQUI MOLY a devenit activă în peste 150 de țări și, în plus față de afacerea de bază Automotive, a dezvoltat și alte domenii de afaceri precum motociclete, ambarcațiuni și industrie. Fata neinvitată la dans de odinioară este acum prezentă în formula 1 și în MotoGP. În plus, cititorii mai multor reviste auto consideră că LIQUI MOLY este cea mai bună marcă de ulei.

În 2018, Prost a vândut LIQUI MOLY către grupul Würth, pentru a asigura viitorul firmei și după era sa, însă a rămas la bord ca director. Concomitent a fost numit și Hiermaier director.

30 de ani de apartenență la firmă – Prost și Hiermaier nu au fost primii care au reușit acest lucru la LIQUI MOLY. Tradițional, firma înregistrează o fluctuație redusă a personalului. 20 de ani de apartenență la firmă nu reprezintă o raritate și au existat deja câteva cazuri de 25 și 30 de ani. Recordul este de 49 de ani.

„Este într-adevăr uimitor cât de repede trece timpul atunci când lucrezi zilnic cu atât de multe colege și colegi fantastici și poți să construiești ceva împreună cu ei“, este de părere Günter Hiermaier. Nicio urmă de plictiseală sau rutină nici la Ernst Prost: „Încă îmi face plăcere.“

despre LIQUI MOLY

Cu aproximativ 4000 articole, LIQUI MOLY oferă o gamă largă unică la nivel mondial de produse chimice auto: uleiuri de motor şi aditivi, unsori şi paste, spray-uri şi produse de îngrijire auto, produse de lipit şi etanşare. Înfiinţat în 1957, LIQUI MOLY îşi dezvoltă şi fabrică produsele exclusiv în Germania. În această ţară este lider de piaţă nedisputat în domeniul aditivilor şi este votat cu fiecare ocazie ca cea mai bună marcă de uleiuri. Compania îşi vinde produsele în peste 150 de ţări, iar în anul 2019 a obţinut o cifră de afaceri de 569 milioane euro.

 *

*

*  --  LIQUI MOLY GmbH

 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Economie Auto De 30 de ani, un duet de succes la LIQUI MOLY