Total Media News

Gigi Multescu s-a intors la Dinamo! PDF Imprimare
Marţi, 14 Iulie 2020 07:41

Datorita rezultatelor nefaste si a atitudinii afisate dupa meciul cu Poli Iasi, s-a decis ca Adrian Mihalcea si stafful sau sa fie demisi, si inlocuiti cu Gheorghe Multescu si Cornel Talnar.

Iata si o parte din comunicatul DDB

În urma analizei rezultatelor din ultima vreme, ținând cont și de situația critică din clasament, Clubul Dinamo a decis înlocuirea actualului staff tehnic.Propunearea înaintată către boardul DDB este un nou staff tehnic, avându-l ca antrenor pe Gigi Mulțescu. Acesta ar urma să fie ajutat de o altă glorie dinamovistă, Cornel Țălnar.

Consultarea boardului DDB s-a făcut în virtutea unei clauze din memorandumul semnat între FC Dinamo și ProgramDDB, care prevede obținerea unui acord din partea DDB înaintea deciziilor majore din cadrul clubului.
Boardul DDB și-a exprimat acordul în legătură cu schimarea conducerii tehnice, cu condiția ca din partea conducerii administrative a clubului să existe o asumare totală a deciziei.

 

Astfel, Multescu a precizat ca in lupta pentru evitarea retrogadarii este dispus sa renunte la orice parte financiara de dragul echipei care i-a adus atatea satisfactii, pana la indeplinirea obiectivului.

Urmatoarele partidele ale cainilor sunt decisive si se vor disputa in compania unei alte echipe aflate in lupta pentru evitarea retrogadarii, Chindia Targoviste.

 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport Fotbal Gigi Multescu s-a intors la Dinamo!