Total Media News

Impresii Social Media Summit 2020 PDF Imprimare
Vineri, 06 Martie 2020 09:29

               

 

      Evenimentul BIZ, Social Media Summit 2020 a fost un succes.

     Locatia a fost propice, si a creat un cadru ideal evenimentului, Palatul CEC, iar invitatii au fost pe masura. Organizarea a fost pana la cel mai mic detaliu realizata cu mare atentie si grija.

    Printre speakeri, au fost cativa care s-au detasat si au impresionat. Printre ei, se numara : Cristian Florea, ce a reusit sa aduca atentia salii spre LinkedIn, o aplicatie foarte utila, cu multe avantaje pe plan profesional. Un alt speaker ce a impresionat prin datele sale a fost Mihai Bonca, ce a deschis acest eveniment si a relatat de ce Tik Tok este in crestere si cum il va elimina pe Snapchat de pe piata aplicatiilor.

     In aceasta categorie trebuie mentionati si Andra Gogan, ce a explicat importanta TikTok, dar a si oferit niste detalii despre cum putem folosi aceasta aplicatie tot mai la moda in randul tinerilor, dar si Cristian Botan, ex ofiterul de presa al Ambasadei Suediei la Bucuresti.

      O mentiune speciala in cadrul evenimentului, merge catre hostul Alex Grecu, care a asigurat prin vocea si energia sa, bunul mers al lucrurilor intre speakeri.

      Per total, energiile canalizate spre organizarea acestui eveniment au adus clarificari si lucrurile utile in cee ace priveste social media, pentru cei prezenti in sala ( bloggeri, directori de marketing, ofiteri de presa, vloggeri, etc.)

       Cu siguranta, editia 2021 este deja asteptata cu mare interes de catre participant.

*

 

            

                    Este posibil ca imaginea să conţină: unul sau mai mulţi oameni şi interior

                    

                     Este posibil ca imaginea să conţină: 3 persoane, ecran

 

*

 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Ştiri Life Impresii Social Media Summit 2020