Total Media News

MASURI pentru un BUCURESTI curat PDF Imprimare
Luni, 02 Martie 2020 11:36

             

                    Este posibil ca imaginea să conţină: nor, cer, în aer liber şi natură

 

A- interzicerea INTRARII IN BUCURESTI ( DE LA SOSEAUA DE CENTURA ) a CAMIOANELOR DE TONAJ MARE - TIRuri;..

B- achizitionarea de catre Primaria Bucuresti ( si de catre celelalte institutii de stat ) NUMAI de autovehicule electrice ( fie ca vorbim de autoturisme sau autobuze de transport persoane ) l..

.c- REALIZAREA in regim de URGENTA a soselei de Centura a Bucurestiuluid -

d- DESFINTATI de URGENTA gardurile separatoare dintre sinele de tramvai si restul soselei - aceste garduri obliga soferii sa stea mai mult in trafic , sa piarda timp, sa ocoleasca ptr. a intoarce si Evident SA POLUEZE aerul mai mult..

;e- Renuntati la darea de aprobari ptr. "evenimente" in centrul Bucurestiului ( concerte, crosul ...., sau al nu stiu cui ) si soferii NU vor mai fi obligati sa stea mai mult in trafic , sa ocoleasca , SA POLOUEZE. pentru ca :f- reintroducerea la Examenul ptr. obtinerea Carnetului de conducere auto / moto / scutere / biciclete / trotinete a Examenului POLIGON - ptr. marirea vitezei de deplasare - introducerea vinietelor electronice de utilizare a drumurilor publice din Bucuresti nu rezolva deloc poluarea din Bucuresti ;

*

PS. prin introducerea vinietelor electronice de utilizare a drumurilor publice din Bucuresti - de fapt se resrtrictioneaza circulatia masinilor mai vechi in centrul Bucurestiului - si se muta Poluarea din centrul Bucurestiului catre peroferiile Bucurestiului.

*

 

*

 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Economie IT MASURI pentru un BUCURESTI curat