Total Media News

Gerovital Plant PDF Imprimare
Vineri, 13 Septembrie 2019 18:43
        
                             Imagini pentru gerovital plant poza
           Gerovital Plant – Invocă puterea naturii! Microbiomul este unic și specific fiecărui individ, este esențial pentru buna funcționare metabolică a pielii. Este format din totalitatea bacteriilor bune și rele de pe suprafața pielii. Echilibrul micobiomului are rol în creșterea imunității și protejează organismul împotriva bacteriilor dăunătoare, astfel pielea este mai sănătoasă, capabilă să se regenereze.
        Produsele din noua gamă Gerovital Plant conțin Complexul Poliplant Microbiom Protect, complex ce ajută la restabilirea și menținerea echilibrului microbiomului pielii, respectand identitatea unica a acestuia și funcția lui majoră de protejare a pielii.
          Ingrediente active
        Uleiul de măsline, ceara de albine și Aquaxylul refac funcția de bariera a pielii și asigură un nivel optim de hidratare al acesteia.

Principiile active asociate: Escina, Centerox, Sepilift, vitamina C încapsulată în lipozomi din ceramide, actionează complementar pe problematica implicată în apariția cearcănelor: drenare defectuoasă, acumulare de metaboliți, pierdere de tonicitate, procese inflamatorii. De asemenea, stimulează producerea fibrelor de colagen, având efect antirid. 
Complexul Poliplant Microbiom Protect restabileste echilibrul microbiomului pielii, respectând identitatea unică a acestuia și funcția lui majoră de protejare a pielii.
Restul de 2% din ingrediente asigură o bună conservare a formulei.
Mod de utilizare
Se folosește zilnic, dimineața, pe zona din jurul ochilor.
Beneficii
  • Pielea din jurul ochilor se calmează, devine mai fermă. 
  • Cearcănele se reduc, devin mai puțin evidente,  iar ridurile sunt diminuate.
  • Aspect radiant, luminos.
  • Efectul antirid, anticearcăn și de hidratare apare la utilizarea zilnică a produsului pe o perioadă de cel puțin 4 săptămâni.
 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Service Auto autorizat RAR
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2016
Bucharest FAshion Week 2015

Sunteti aici: Home Ştiri Life Gerovital Plant