Total Media News

Mirela Călugăreanu promite eficientizarea ANAF PDF Imprimare
Miercuri, 05 Iunie 2019 12:42

 

   Conform  mediafax.ro,Un plan de eficientizarea şi de transparentizare a activităţii ANAF va fi pus în dezbatere publică de săptămâna viitoare, urmat de consultări cu reprezentanţii mediului de afaceri, ai organizaţiilor profesionale din domeniu, dar şi cu reprezentanţii ai mediului academic .

 

             Imagini pentru mirela calugareanu 2019
Imaginea articolului Mirela Călugăreanu promite eficientizarea ANAF şi reducerea numărului de formulare

 

      Mirela Călugăreanu promite eficientizarea ANAF şi reducerea numărului de formulare .

     Noul preşedinte al ANAF Mirela Călugăreanu a anunţat luni că a elaborat, împreună cu Ministerul Finenţelor, un plan de măsuri care vizează o eficientă şi corectă colectare a veniturilor bugetului general consolidat, dar şi transformarea agenţiei într-o instituţie transparentă şi eficientă.

     „Obiectivele pe care le avem în vedere sunt în principal următoarele: asigurarea unor servicii de calitate în relaţia cu contribuabilii, simplificarea mecanismelor de administrare fiscală care să susţină atât conformarea la declararea obligaţiilor fiscale, cât şi conformarea la plata obligaţiilor fiscale. De asemenea un rol important o să îl acordăm prevenirii şi combaterii evaziunii fiscale şi încercăm prin înfiinţarea unor structuri noi în cadrul ANAF asigurarea unui tratament diferenţiat acordat contribuabililor din România în funcţie de comportamentul lor fiscal”, a spus Călugăreanu.

 

 

 

Una din primele măsuri prevăzute este reducerea numărului de formulare şi declaraţii fiscale pentru persoane juridice. „Dacă veţi avea curiozitatea să vă uitaţi pe site-ul nostru veţi constata că numărul de formulare şi declaraţii pe care contribuabilii din România trebuie să le depună sunt în jur de 600, deci primul lucru dorim să simplificăm partea de formulare şi de declaraţii. Analizăm de asemenea posibilitatea simplificării a declaraţiei unice pentru persoanele fizice. Vom evalua calitatea serviciilor acordate de către ANAF din perspectiva contribuabililor”, a adăugat preşedintele ANAF.

 

*

**--  https://www.mediafax.ro/economic/mirela-calugareanu-promite-eficientizarea-anaf-si-reducerea-numarului-de-formulare-1815490

 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Service Auto autorizat RAR
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2016
Bucharest FAshion Week 2015

Sunteti aici: Home Ştiri Actualitate Mirela Călugăreanu promite eficientizarea ANAF