Total Media News

Proiect ANAF: Firmele în insolvenţă îşi vor vinde creanţele bugetare PDF Imprimare
Marţi, 09 Aprilie 2019 08:16

                                     

    Conform  mediafax.ro,Firmele în insolvenţă îşi vor vinde creanţele bugetare, dacă Fiscul aprobă cumpărătorul

   Pentru ca firmele în insolvenţă să cesioneze o creanţă bugetară, o comisie de selecţie a Fiscului pentru recuperarea creanţelor bugetare va analiza dacă acela care le preia îndeplineşte anumite criterii, arată un proiect de act normativ al Fiscului care reglementează operaţiunile necesare.

   Consultantul fiscal Adrian Benţa precizează că, în prezent, creanţele bugetare ale firmelor în insolvenţă pot fi cesionare „după confirmare prin decizie fiscală”, nefiind constituită o comisie specială.

Printre criteriile de selecţie se află: termenul de plată cât mai scurt, oferta cea mai avantajoasă şi garanţia cea mai favorabilă din perspectiva maximizării recuperării creanţelor bugetare, mai arată un Ordin al preşedintelui Agentiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF) pentru aprobarea procedurii privind cesiunea creanţelor bugetare datorate de debitorii aflaţi în procedura insolvenţei.

 

 

 

__  https://www.mediafax.ro/economic/proiect-anaf-firmele-in-insolventa-isi-vor-vinde-creantele-bugetare-daca-fiscul-aproba-cumparatorul-18047093

 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Service Auto autorizat RAR
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2016
Bucharest FAshion Week 2015

Sunteti aici: Home Ştiri Economie Proiect ANAF: Firmele în insolvenţă îşi vor vinde creanţele bugetare