Total Media News

Premiile Academiei de Film Europene 2018" PDF Imprimare
Duminică, 16 Decembrie 2018 13:30

"Cold War", marele câştigător/ LISTA completă a câştigătorilor

 

            Imaginea articolului Premiile Academiei de Film Europene 2018": "Cold War", marele câştigător/ LISTA completă a câştigătorilor l VIDEO

    Conform mediafax.ro,Lungmetrajul "Cold War", de Paweł Pawlikowski, a fost, cu cinci trofee, marele câştigător la cea de-a 31-a gală a premiilor decernate de Academia de Film Europeană (EFA), organizată sâmbătă seară, la Sevilla, în Spania, potrivit site-ului organizatorilor.

     Astfel, "Cold War", de Paweł Pawlikowski, a primit premiul pentru cel mai bun film european, cel mai bun scenariu, cea mai bună actriţă europeană (Joanna Kulig), cel mai bun monteur şi cel mai bun regizor.

      După multipremiatul "Ida", recompensat cu Oscarul pentru film străin în 2015, regizorul polonez Pawel Pawlikowski ("My Summer of Love") revine cu un lungmetraj inspirat din viaţa părinţilor săi, pentru care a primit premiul pentru regie la Festivalul de la Cannes 2018. "Cold War" este plasat în perioada Războiului Rece, în Polonia, şi spune pasionanta poveste de dragoste dintre doi oameni de condiţii sociale diferite, cu temperamente la poluri opuse, aparent nepotriviţi, dar incapabili să renunţe unul la celălalt. Iubit de critici, dar şi de public, "Cold War" are forţa de odinioară a cinematografului polonez clasic şi este considerat un favorit al Oscarurilor pentru film străin 2019.

*

*

 

*

**--https://www.mediafax.ro/life-inedit/premiile-academiei-de-film-europene-2018-cold-war-marele-castigator-lista-completa-a-castigatorilor-l-video-17787017

 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Actualitate Timp liber Premiile Academiei de Film Europene 2018"