Total Media News

Festivalul Internaţional "Cerbul de Aur" - Braşov PDF Imprimare
Entertainment
Luni, 03 Septembrie 2018 08:35

Festivalul Internaţional "Cerbul de Aur" - Braşov şi-a desemnat premianții

            radiojurnal

Festivalul Internaţional "Cerbul de Aur", găzduit de Braşov şi la care Radio România este coproducător, şi-a desemnat aseară câştigătorii.

Cine sunt aceştia, dar şi care este programul ultimei zile a evenimentului ne spune reporterul nostru Bogdan Pavlică.

Seară cu adevărat specială la Braşov, cu speranţe, emoţii, satisfacţii, neîmpliniri, despre nostalgie e prea devreme să vorbesc, însă cu foarte multă muzică bună. Concursul Internaţional "Cerbul de Aur" şi-a desemnat câştigătorii, într-o supergală de decernare şi, da, "Cerbul de Aur" are un stăpân.

 

 

Trofeul a fost câştigat de tânăra interpretă de doar 17 ani din Albania, Inis Neziri. Cele două cântece care au convins juriul festivalului au fost "Dau viaţa mea pentru o iubire", muzica Marius Ţeicu, versuri Eugen Rotaru, şi "Piedestal", cântec din repertoriul propriu al tinerei laureate.

Trofeul i-a fost înmânat lui Inis Neziri de către Luminiţa Dobrescu, primul artist român care a câştigat Cerbul de Aur.

Se întâmpla în 1969, la a doua ediţie, la a XVIII-a, cea de anul acesta, au mai câştigat premii importante Kelly Joice din Franţa - locul III, Antonia Gigovsca din Macedonia - locul II şi Olivier Kaye din Belgia - locul întâi, cel care a primit şi Premiul publicului.

Premiul special al Societăţii Române de Televiziune şi al Societăţii Române de Radiodifuziune a fost câştigat de către Lidia Isac din Republica Moldova.

 

**  sursa  --  http://www.romania-actualitati.ro/festivalul_international_cerbul_de_aur_brasov_si_a_desemnat_premiantii-118874

 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Service Auto autorizat RAR
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2016
Bucharest FAshion Week 2015

Sunteti aici: Home Life Entertainment Festivalul Internaţional "Cerbul de Aur" - Braşov