Total Media News

Cititorii revistei germane de specialitate „Werkstatt aktuell“ l-au ales pe LIQUI MOLY câştigător PDF Imprimare
Marţi, 10 Iulie 2018 16:47

    Revista germană „Werkstatt aktuell“ (Actual în service) se adresează atelierelor pentru autovehicule utilitare. Ea şi-a întrebat cititorii care sunt cele mai bune mărci din sectorul service. În domeniul lubrifianţilor LIQUI MOLY s-a clasat pe primul loc – la mare distanţă faţă de următoarele locuri. În acest fel specialistul german în uleiuri şi aditivi îşi subliniază pretenţia calităţii, atât în ceea ce priveşte produsele, cât şi serviciile.

    
                                      https://www.liqui-moly.com/fileadmin/user_upload/Presse/Pressemitteilungen_EN/2018/truck_oil.jpg

   Deşi punctul său forte îl reprezintă automobilele, LIQUI MOLY dispune şi de un amplu sortiment special pentru autovehiculele utilitare. Iar această calitate are succes pe piaţă. Cititorii revistei de specialitate „Werkstatt aktuell“ au ales LIQUI MOLY, cu 47,9 % dintre voturi, ca cea mai bună marcă de lubrifiant. Pe locurile doi şi trei au urmat la mare distanţă Castrol (16,2 %) şi Mobil (12 %). LIQUI MOLY a repurtat un alt succes în categoria „Îngrijire şi curăţare“, unde marca s-a situat pe locul al doilea.

 

 

Rezultatele sunt de o mare importanţă pentru LIQUI MOLY, deoarece cititorii revistei „Werkstatt aktuell“ sunt profesionişti. Ei utilizează zilnic produsele şi ştiu cu precizie care le uşurează munca de zi cu zi şi pe care se pot baza cu maximă încredere. Este deja a cincea oară consecutiv când cititorii acestei reviste au ales LIQUI MOLY ca cea mai bună marcă de ulei. Şi în ceea ce priveşte conducătorii auto, marca se află într-o poziţie fruntaşă. Cititorii a cinci mari reviste auto din Germania au ales LIQUI MOLY ca cea mai bună marcă de ulei.


Despre LIQUI MOLY

Cu aproximativ 4000 articole, LIQUI MOLY oferă o gamă largă unică la nivel mondial de produse chimice auto: uleiuri de motor şi aditivi, unsori şi paste, spray-uri şi produse de îngrijire auto, produse de lipit şi etanşare. Înfiinţat în 1957, LIQUI MOLY îşi dezvoltă şi fabrică produsele exclusiv în Germania. În această ţară este lider de piaţă nedisputat în domeniul aditivilor şi este votat cu fiecare ocazie ca cea mai bună marcă de uleiuri. Compania îşi vinde produsele în peste 120 de ţări, iar în anul 2017 a obţinut o cifră de afaceri de 532 milioane euro.

 

 

** ---- Liqui  Moly

 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.net
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Service Auto autorizat RAR
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2016
Bucharest FAshion Week 2015

Sunteti aici: Home Economie Auto Cititorii revistei germane de specialitate „Werkstatt aktuell“ l-au ales pe LIQUI MOLY câştigător