Total Media News

Aktiv lifestyle- Recuperare medicala PDF Imprimare
Sanatate
Sâmbătă, 24 Martie 2018 19:28

               Recuperare medicala - Aktiv lifestyle

                                           

    * fizioterapie   

      Aparatura moderna si o echipa tanara.


**  Printre cele mai moderne tratamente folosite cu succes in recuperarea medicală se regăsește terapia cu radiofrecventa. Aceasta reprezinta o terapie noninvaziva care foloseste unde cu o frecventa inalta ce patrund in tesut si sunt resimțite de către pacient ca o caldura profunda.
Ajuta la vindecarea afectiunilor osteo-articulare dar si musculo-tendinoase prin accelerarea procesele metabolice naturale de vindecare a tesuturilor. Astfel, este si un bun tratament estetic, pentru recuperarea elasticitatii pielii.
Totodată, senzatia pe care pacientul o percepe in timpul terapiei este placuta, de caldura, similara cu cea a unui masaj.

 


Pentru un astfel de tratament, va asteptam la Aktiv Lifestyle

                                               Fotografia postată de Recuperare medicala - Aktiv lifestyle.

 

 

!**    Masajul limfatic activează circulația limfei de-a lungul vaselor limfatice. Aceste vase sunt responsabile pentru colectarea și eliminarea toxinelor din țesuturi. Sistemul limfatic joaca unul din cele mai importante roluri în sistemul imunitar.
Drenajul limfatic asigură o curățare generală a organismului, fiind recomandat în cadrul curelor de slăbire şi detoxifiere. Acesta are o mare influență în combaterea retenției de apă şi senzației de picioare grele, scade edemul local (picioare umflate), ajută la oxigenarea țesuturilor și la o mai bună circulație periferică la nivelul membrelor inferioare. Totodată are efecte pozitive pentru imunitate, îmbunătățește aspectul pielii și ajută la creșterea calității somnului. Dacă procedura este urmată pe o perioadă mai lungă de timp, durerile de durată se ameliorează, iar oboseala cronică dispare.

                                 

                                     Fotografia postată de Recuperare medicala - Aktiv lifestyle.UNDE NE GĂSEŞTI
Strada Beresti,nr 34
Ploiești
@recuperare.masaj.fizioterapie
      Sună  :  0723 618 232
 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Service Auto autorizat RAR
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2016
Bucharest FAshion Week 2015

Sunteti aici: Home Social Sanatate Aktiv lifestyle- Recuperare medicala