Total Media News

Echipa Olimpica a Romaniei, asteptata cu flori la revenirea de la PyeongChang 2018 PDF Imprimare
Marţi, 27 Februarie 2018 17:05

 

                                  

    La revenirea in tara, pe Aeroportul Henri Coanda din Otopeni, Echipa Olimpica a Romaniei care a participat la Jocurile Olimpice de la PyeongChang a fost asteptata cu flori de reprezentanti ai Comitetului Olimpic si Sportiv Roman si ai Clubului Sportiv al Armatei Steaua.

    In ciuda zborului lung si obositor, componentii lotului olimpic au raspuns tirului de intrebari la care au fost supusi de reprezentatii mass-media prezenti la terminalul „Sosiri”. In centrul atentiei a fost Raluca Stramaturaru, locul 7 la sanie simplu, cea mai bine clasata componenta a Echipei Olimpice a Romaniei la PyeongChang 2018, care nu si-a ascuns bucuria ca sporturile de iarna au inceput sa fie in atentia iubitorilor de sport din Romania.

 



„Ne bucura foarte mult ca lumea vorbeste despre sporturile de iarna, ceea ce inainte nu se intampla. Lumea stie acum ce este sania, bobul, skeletonul si restul”, a spus Raluca Stramaturaru, pe aeroport. „Inainte de plecarea la PyeongChang am spus ca noi, chiar daca nu vom castiga la aceasta editie o medalie, sunt sigura ca la urmatoarele Jocuri Olimpice ne vom putea fixa ca obiectiv un loc pe podium. La aceasta editie a Jocurilor am spus ca imi doresc un loc cat mai bun, undeva la locul 15 , dar s-a intamplat sa fie locul 7. Nu cred ca este prea mult sa ne gandim la o medalie la viitoarea editie a Jocurilor Olimpice de la Beijing. Oricum, PyeongChang va ramane pentru mine o editie a Jocurilor Olimpice cu totul speciala", a mai spus sportiva pentru care va urma o pauza de doua spatamani. Al doilea rezultat romanesc la PyeongChang a fost obtinut tot la sanie - locul 10, in proba pe echipe, de Raluca Stramaturaru, Valentin Cretu, la sanie simplu si Cosmin Atodiresei/Stefan Musei la sanie dublu, iar biatlonistii Cornel Dumitru Puchianu, George Razvan Buta, Gheorghe Iulian Pop si Nicolae Remus Faur au incheiat pe locul 14 proba masculina de stafeta 4x7,5 km, a treia performanta a delegatiei Romaniei la JO 2018.


**  - COSR

 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Ştiri Sport Echipa Olimpica a Romaniei, asteptata cu flori la revenirea de la PyeongChang 2018