Total Media News

Taximetriştii, nemulţumiţi de regulamentul propus de Primăria Capitalei PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 27 Ianuarie 2018 08:57

 

 

              

 

   Taximetriştii şi patronii firmelor de profil sunt nemulţumiţi de normele regulamentului pentru organizarea serviciului de transport în regim de taxi propus de către Primăria Capitalei, aceştia punctând mai multe elemente din document care ar îngreuna serviciul prestat.

   Reprezentanţii companiilor de taxi din Bucureşti au participat, vineri, la sediul Primăriei Municipiului Bucureşti, la dezbaterea publică pe marginea regulamentului-cadru pentru organizarea şi executarea serviciului public de transport local în regim de taxi.

 

 

„Acest regulament nemulţumeşte în totalitate şoferii de taxi din toate punctele de vedere. S-au depus o groază de amendamente la propunerile pe care Primăria le-a înaintat spre modificare. (...) Şoferul de taxi are nişte probleme în momentul acesta. Când se trezeşte dis-de dimineaţă, se trezeşte deja dator. E foarte important lucrul acesta. Când te trezeşti deja dator nu poţi să mai îndeplineşti nişte condiţii pe care le impune dispeceratul, operator de transport care ţi-e patron, Primăria Capitalei. Avem ocazia ca prin acest regulament să facem schimbări în bine. În calitate de transportatori constatăm că pe piaţă vorbim de un asasinat economic. Este o realitate”, a declarat Dan Pancă, de la Academia de Taxi.

La rândul său, Marian Ivan, de la Organizaţia pentru Promovarea Transportului Alternativ din România consideră că multe dintre elementele incluse în regulament sunt în afara legii.

 

 

**  s ursa -- http://www.mediafax.ro/social/taximetristii-nemultumiti-de-regulamentul-propus-de-primaria-capitalei-e-un-asasinat-economic-16960893

 

Abonare newsletter
Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.net
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Service Auto autorizat RAR
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2016
Bucharest FAshion Week 2015

Sunteti aici: Home Ştiri Actualitate Taximetriştii, nemulţumiţi de regulamentul propus de Primăria Capitalei