Total Media News

Cursuri de dezbateri în engleză pentru adolescenți PDF Imprimare Email
Vineri, 24 Noiembrie 2017 11:34

 

              

    Oferă-i copilului tău toate șansele pentru succes cu ajutorul dezbaterilor academice! Va exersa engleza, va învăța să vorbească în public și să fie mai convingător cu ajutorul unor traineri de top. Programează-i acum un interviu de înscriere:

Despre Debate @British

La Debate @British, clubul de dezbateri în limba engleză organizat alături de ARDOR Muntenia, elevii din clasele 7-12 au ocazia să învețe cum să își exprime mai bine ideile și să își dezvolte abilități esențiale de vorbire în public. 

Dezbaterile sunt un sport intelectual ideal pentru a-i dezvolta adolescentului tău gândirea analitică, abilitățile oratorice și spiritul de echipă, precum și nivelul de informare. 

Sunt o activitate foarte populară atât curricular, cât și extracurricular, în Marea Britanie și în alte țări din vestul Europei, și reprezintă un atu în portofoliul oricărui elev care vrea să studieze la o universitate de top din străinătate.

 

 

Iar prin înscrierea la Debate @British, participanții beneficiază și de un abonament gratuit la biblioteca noastră din București, cu acces la peste 10.000 de resurse variate în limba engleză. 

Taxe și niveluri

Participanții de la Debate @British sunt împărțiți în două grupe de vârstă.

Clubul este alcătuit din trei module teoretice și un modul de practică:

  • Beginner - 700 RON - adresat începătorilor în dezbateri. Vor fi dezvoltate abilități precum gândirea analitică, oratoria, lucrul în echipă și individual, cercetare, analiză și argumentare.
  • Intermediate - 700 RON - pentru absolvenții modulului Beginner. Participanții vor aprofunda abilitățile dobândite la primul modul și vor avea șansa să participe la competiții de dezbateri pentru începători.
  • Advanced - 700 RON - pentru absolvenții modulului Intermediate. Participanții vor aprofunda abilitățile dobândite la modulele Beginner și Intermediate și vor participa la competiții naționale de dezbateri.
  • Practice club - 500 RON - pentru absolvenții celor trei module teoretice. Participanții vor exersa dezbaterile în format competițional și, pe baza performanței, vor participa la competiții internaționale.

Cum îl poți înscrie pe copilul tău

Dacă e prima dată când adolescentul tău ar participa la clubul Debate @British, este necesar să îi programezi online un interviu. Te rugăm să urmezi procedura de înscriere detaliată aici

În cazul în care copilul tău a mai participat la clubul Debate @British, ai primit prin e-mail detalii despre înscriere. Te rugăm să ne contactezi dacă ai orice întrebări.

 

Abonare newsletter




Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.net
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Service Auto autorizat RAR
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2016
Bucharest FAshion Week 2015

Sunteti aici: Home Actualitate Cultura Cursuri de dezbateri în engleză pentru adolescenți