Total Media News

„Bucureștiul Joacă Tenis” PDF Imprimare
Vineri, 16 Iunie 2017 15:29

 

                         

    Peste  200 de jucatori sunt asteptati in teren in perioada 22-25 iunie

 
   La cea de a 3-a editie, „Bucurestiul Joaca Tenis” invita toti jucatorii pasionati de sportul alb din Capitala dar si din alte orase sa se bucure de un turneu cu totul special. Evenimentul, coordonat de Circuitul Tenis Partener si sustinut pentru al doilea an consecutiv de Alpha Bank, programeaza tablouri de joc pentru toti amatorii de tenis, indiferent de nivel, si se va desfasura in weekendul 22-25 iunie 2017, in perimetrul unor spatii verzi si frumoase din Bucuresti, respectiv pe terenurile Academiei de Tenis Herastrau si ale Clubului Sportiv Galaxy Complex Studentesc din Tei.
 
Competitia promite un spectacol de tenis de calitate, cu multa pasiune si etalare a stilurilor de joc, urmand sa aiba in teren peste 200 de participanti din tara si de peste hotare. Tablourile de joc vor fi pentru toate nivelurile, cu probe de simplu si de dublu, probe exclusiv feminine, dar si unele speciale pentru juniori, incadrati la categoria de varsta 11-15 ani, dar si pentru seniori, de peste 45 ani. Astfel, pe durata celor 18 probe de joc vor fi ocazii suficiente pentru ca fiecare sa isi manifeste pasiunea si talentul pentru acest sport frumos.
 
Bucurestiul Joaca Tenis”, sustinut de sponsorul oficial Alpha Bank, este clasat ca al doilea cel mare eveniment dintr-un sezon Tenis Partener, dupa Platinum Bucuresti. Jucatorii beneficiaza de un standard de turneu Platinum in care se vor bucura de cadouri si de tricoul oficial imprimat cu emblema editiei 2017 a evenimentului, oferit de Alpha Bank, dar si de premii atractive acordate castigatorilor de catre MPG si sponsorii turneului, serviciile standard asigurate de echipa MPG, precum si fotografii din cadrul meciurilor si de la festivitatea de premiere. Participantii vor putea sa se relaxeze si sa dezbata subiectele fierbinti de pe scena tenisului la Players Party, ce va avea loc intr-una dintre serile din weekendul 22-25 iunie, pe terasa Academiei de Tenis Herastrau.
 
Inscrierile sunt deschise online si se desfasoara pana pe 19 iunie a.c. pe pagina dedicata turneului „Bucurestiul Joaca Tenis”, iar pentru acces direct click aici
 
Evenimentul din Capitala beneficiaza de sustinerea Alpha Bank, in calitate de sponsor oficial, si de Tennis Warehouse Europe, partener official shop. Indiferent de varsta, sportul ofera nenumarate beneficii, iar Alpha Bank Romania promoveaza miscarea si performanta in sport, acestea creand un context favorabil pentru o schimbare de atitudine la nivelul comunitatii. 
 
Sponsorii oficiali ai Circuitului Tenis Partener sunt Ciuc Natur Radler, Wilson, Head si Henkel, care contribuie la succesul evenimentelor, alaturi de sponsorii iNES Group, Grand Papa, High Energy si CANAH.
 
Sustin evenimentele sportive marca MPG si ne ajuta sa comunicam si sa va informam in permanenta Kiss FM, partenerul media oficial al sistemului de tenis, partenerul de recrutare eJobs, alaturi de partenerii media principali INGA Media, Libertatea si Comunicatedepresa.ro si de partenerii media Orasulm.eu, Romania Pozitiva, IReporter, Edu-news.ro si Insport.
 
Va asteptam din 22 iunie in teren pentru un spectacol de tenis de senzatie!


  C. de  P
 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport Tenis „Bucureștiul Joacă Tenis”