Total Media News

O nouă haină pentru seria de produse de îngrijire LIQUI MOLY PDF Imprimare
Marţi, 18 Octombrie 2016 14:10

       Etichete în culori diferite şi reţete optimizate

                           

    Pe primul loc în clasamentele făcute de clienţi. La capitolul uleiuri de motor, acest obiectiv a fost atins cu mult timp în urmă de LIQUI MOLY. Compania urmăreşte atingerea aceluiaşi obiectiv şi pentru produsele sale de îngrijire, lansând ofensiva în acest sens: Diverse articole au fost optimizate şi întreaga gamă de produse beneficiază de etichete cu design nou.

    În preferinţele cititorilor diverselor reviste auto importante din Germania produsele de îngrijire de la LIQUI MOLY sunt pe locul doi; o foarte bună poziţie de start pentru saltul planificat în vârful clasamentului. Ca să reuşim acest lucru, întreaga gamă de produse a fost supusă unei relansări. Modificările cele mai mari le-au suportat polish-urile. Noile formule se aplică mai uşor, sunt mai rezistente la influenţele meteo şi sunt adecvate în mod optim pentru cele mai moderne lacuri.Comun pentru toate produsele de îngrijire este faptul că au etichete cu un design complet nou, caracterizat de un sistem de ghidare prin culori. Sistemul de ghidare conţine opt culori: Roşu pentru îngrijrea lacurilor, oranj pentru lavete şi bureţi, galbenul semnalează articolele de îngrijire din plastic, verdele produsele pentru habitaclul autovehiculelor, albastru pentru îngrijirea geamurilor, iar violet pentru îngrijirea capotelor. Articolele pentru jante şi crom sunt prevăzute cu etichete gri, iar articolele pentru îngrijirea cauciucurilor sunt semnalate cu negru.

 

„Noul aspect are rolul de a ne pune mai bine în evidenţă produsele pe rafturi şi de a ajuta mai eficient clienţii la alegerea articolului corect“, a declarat Peter Baumann, director de marketing la LIQUI MOLY. Din acest motiv a fost mărit şi scrisul numelor de produse şi a fost pus un accent mai mare pe indicaţiile de folosire sub formă de pictograme.„Cu această relansare ne subliniem competenţa în domeniul îngrijirii auto“, a declarat Peter Baumann. Compania şi-a făcut un nume inclusiv în acest domeniu, dispunând de o experienţă lungă de decenii, exact ca şi în cazul lubrifianţilor şi aditivilor. LIQUI MOLY este unul dintre foarte puţin producători care fabrică întreaga gamă de produse. Indiferent dacă este vorba despre uleiuri de motor, curăţitori de frâne şi seturi de reparaţii geamuri, pastă pentru spălat pe mâini şi soluţii pentru scos petele de ulei ori de polish-uri auto şi curăţitori pentru jante. Compania oferă toate produsele din aceeaşi sursă, fiind astfel, împreună cu marca sa, sinonimul întreţinerii tehnice şi estetice a tuturor componentelor auto.Despre LIQUI MOLY
Societatea LIQUI MOLY GmbH cu sediul în Ulm, în sudul Germaniei, oferă o gamă largă de produse de înaltă calitate cum sunt uleiuri pentru motoare, aditivi, produse de întreţinere a autovehiculelor şi produse de service. Sortimentul include peste 4000 articole. LIQUI MOLY concepe şi testează produsele sale în laboratoare proprii, produce numai în Germania şi comercializează propriu toate produsele. Societatea LIQUI MOLY a fost constituită cu peste 50 ani în urmă şi se numără printre liderii branşei. Produsele sunt vândute în Germania şi în alte 120 ţări.

 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Economie Auto O nouă haină pentru seria de produse de îngrijire LIQUI MOLY