Total Media News

BINEEEEE la STAT ,.....rau la privat....... PDF Imprimare
Sâmbătă, 17 Septembrie 2016 15:18

 

              

 

     " Politicile "  din  ultimii  15-16  ani  a  facut  ca  mai  toata  lumea  sa  doreasca  sa    " lucreze "  la  STAT.

       De  ce  toata  lumea  doreste  sa  " lucreze " la  stat  ?

       Multe , multe  zile  libere,................................raspundere  personala  ZERO,.....................................plan  de  facut  ZERO,.....................................si  VENITURI   care  tot  timpul  CRESC ..................................controale  adevarate  ZERO....................

      CE  RAI  SUNT  PATRONII ............ !!

      O  singura  intrebare  :  CINE  FACE  BANI  REALI  , functionarii  sau  firmele   particulare  ?

       si  o  veste  :  TOTI  "prostii "  de  patroni  vor  sa  INCHIDA  firmele .................................sa  vedem  cine  mai  va  da  bani  pentru  harnicii  bugetari  !! 

 

 

     " În ultimul an, salariile în sectorul privat au crescut în medie cu 4,5%. În sectorul de stat creşterea a fost de 21%. Acest lucru duce la un pericol iminent şi anume ca niciun tânăr să nu-şi dorească să lucreze în companiile antreprenoriale româneşti, ci numai la stat sau în multinaţionale.

Vladimir Sterescu, şeful celui mai mare operator de centre outsourcing din România, CGS, cu peste 3.000 de oameni, spune că are angajaţi care îşi iau concediu fără plată ca să aplice pentru joburi la stat.

Producătorul de confecţii Francesca Industries din Piteşti, cu clienţi precum H&M, Ikea sau Zara, spune că „de doi ani avem disponibile 450 de locuri de muncă şi refuzăm frecvent comenzi pentru că nu găsim personal“.

Un grup german, EKR Elektrokontakt, voia să facă o fabrică la Târgu-Jiu, unde ar fi angajat 800 de oameni. Chiar a solicitat şi a primit ajutor de stat de la guvern pentru această capacitate de producţie. Din păcate, după un an de zile în care nu a găsit personal, nemţii au renunţat la proiect.

La polul opus, la concursul de intrare în Institutul Naţional de Magistratură, de unde ies procurori şi judecători, concurenţa a fost de 14 candidaţi pe loc. "

 

** sursa -- http://www.zf.ro/opinii/un-pericol-pentru-economie-companiile-romanesti-sunt-strivite-intre-stat-si-multinationale-in-privinta-resursei-umane-din-ce-in-ce-mai-putini-tineri-vor-sa-lucreze-in-firmele-antreprenoriale-15717073

 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Ştiri Actualitate BINEEEEE la STAT ,.....rau la privat.......