Total Media News

Sistemul de implant Paltop PDF Imprimare Email
Sanatate
Vineri, 09 Septembrie 2016 09:44


             

    Sistemul de implant Paltop vine cu noi oportunităţi pentru chirurgi, practicieni, pacienţi şi laboratoare dentare. Sistemul se bazează pe experienţa medicală combinată cu cel mai înalt nivel de inginerie şi proceduri moderne al tratamentului de suprafaţă.

     Paltop este o companie cu peste 30 de ani de experienţă în domeniul implantologiei dentare, formată dintr-o echipă de experţi în cercetarea ştiinţifică, în chirurgie dentară şi inginerie în domeniul implantologiei. Sistemul Paltop Advanced s-a dezvoltat pentru a simplifica procedurile medicale folosite în implantologia contemporană. Sistemul aduce o estetică avansată prin conceptul “ platform switching” – bonturi cu diametru mai mic decât al implantului dentar ce permit în acest fel un management al tesutului moale îmbunătăţit şi un rezultat estetic excelent.  Procesul de vindecare este mult mai rapid datorită procedurilor de înaltă fineţe de sablare, gravare cu acid şi curăţare, acestea ducând la formarea unei suprafeţe cu macro, micro şi nano structuri ce extind contactul dintre implant şi os. Un alt avantaj al acestui sistem este şi faptul că apexul bombat permite inserarea foarte sigură a implantului.

 

 

Succesul şi siguranţa implantului sunt influenţate şi de compoziţia suprafeţei. Prin procesele Paltop de curăţare extinsă sunt eliminate reziduurile nedorite ce apar în urma procesării care duc la o decontaminare totală a suprafeţei. Procesul de curăţare Paltop crează un strat stabil de oxid de titan care are rolul de a stabiliza chimic suprafaţa implantului dentar.

Sistemul Paltop aduce sşi o tehnică de estetică avansată prin designul unic concav care permite mucoasei să formeze un strat dens ce înconjoară interconectarea trans-gingivală. Astfel se realizează o transparenţă redusă a ţesutului şi duce la o scădere a aspectului vizual al metalului.
Prin acest design inovator se creează un profil de apariţie optim, permiţând înlocuirea temporară a proteticii cu protetica fixă fără ca structura ţesutului nou format să fie afectată. Accelerând în acelaşi timp şi procesul de vindecare.

Clinica noastră foloseşte cele mai noi tehnici în implantologie printre care şi sistemul Paltop. Acum te poţi bucura de eficacitatea şi siguranţa implantului dentar şi poţi beneficia şi de oferta noastră: IMPLANT DENTAR1500 lei; IMPLANT DENTAR+ BONT PROTETIC+ COROANĂ DENTARĂ la numai 3000 lei.

 

 

** sursa --  http://identityclinic.ro/implant-dentar-paltop/

 

Abonare newsletter
Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.net
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Service Auto autorizat RAR
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2016
Bucharest FAshion Week 2015

Sunteti aici: Home Social Sanatate Sistemul de implant Paltop