Total Media News

Cursuri de engleză pentru adulți PDF Imprimare
Marţi, 23 August 2016 19:41

            

    Cursurile de engleza  de  la BRITISCH COUNCIL  sunt create pentru nevoi diferite de învățare și de utilizare a limbii engleze într-un mediu global. În același timp, ele sunt adaptate oricărui nivel de cunoaștere a limbii engleze, ceea ce înseamnă că și cei ce se află la început de drum în ceea ce privește învățarea acestei limbi sunt bineveniți la aceste cursuri.    

Așadar, fie că vrei să înveţi engleza sau să îți dezvolți cunoștințele actuale, să te pregăteşti pentru un examen IELTS sau Cambridge, să îţi perfecţionezi engleza folosită în domeniul juridic sau de afaceri, la noi găsești cursul potrivit pentru tine.

Profesorii noștri au experiență de predare în mediu internațional şi se vor asigura că faci progrese, ajutându-te să comunici cu ușurință în limba engleză.

Află mai multe despre cursurile noastre organizate la București.

Ne mândrim cu peste 80 de ani de experienţă şi suntem recunoscuţi la nivel mondial drept experţi în predarea limbii engleze persoanelor de toate vârstele.

 

 

Date cursuri

Trimestrul de toamnă: 10 septembrie – 7 decembrie 2016

Înscrieri

Înainte de înscrierea la curs, este nevoie să susții un test de nivel pentru a fi repartizat la o grupă potrivită nivelului tău de cunoaștere a limbii engleze. Programează-te pentru testul online Opens in a new tab or window. și alege dacă vrei să susții testul oral prin telefon sau la sediul nostru.

Detaliile despre înscrieri şi plată îţi vor fi explicate după susţinerea testului de nivel.

Informații despre cursuri

Durata unui curs este de 36 de ore şi se desfăşoară pe parcursul a 12 săptămâni, în două variante: 2 întâlniri/săptămână a câte 1,5 ore sau o întâlnire de 3 ore în zilele de sâmbătă.

PREŢ: 1495 RON/trimestru

Programează-te la un test de nivel

Ai o întrebare? Contactează-ne: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

 4115  1  4321
 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Actualitate Invatamant Cursuri de engleză pentru adulți