Total Media News

Deep Design Concept PDF Imprimare
Marţi, 16 August 2016 11:37
  •           
  •     Aparatura noastra si puterea de creare a modelelor impreuna cu imaginatia si dorintele clientilor reprezinta tot ceea ce avem nevoie ca sa satisfacem dorintele celor care ne calca pragul. Finalizarea unui proiect de buna calitate creaza o legatura stransa intre noi si client, dar pune si bazele unei increderi crescute in atelierul nostru. Reclama pe care ne-o propunem sa o facem este bazata pe reactia plina de satisfactie a clientului care a iesit de la noi de pe usa cu ceea ce s-a dorit. 
  • Taiere si gravura in ABS. Un material din domeniul plasticelor in diferite nuante, cele mai cunoscute fiind auriu si argintiu. Aplicatiile in care se folosesc sunt signalistica pentru hoteluri, birouri, firme, dar si invitatii special, carti de vizita.
  •      Gravura de suprafata pe suport de lemn, dar si materiale plastice: plexiglass, ABS, stiplex, policarbonat compact, PVC, carton. Acest tip de gravura este facuta direct cu un format .jpg fara necesitatea vectorizarii fotografiei. Gravura se poate face poate face dupa o poza a clientului, ceva gasit pe internet dupa dorintele clientului pe suport de material din stocul nostru sau pe suportul clientului: blaturi de mese, scaune, tocuri de ochelari, cutii, etc. cu precizarea ca obiectul trebuie sa incapa intr-un format de 50/70 cm si 25 cm inaltime.

            

 

  • Taieri special la lemn si plexiglass prin care materialul se poate curba.
  • Modele de gravura si taiere in lemn, tratarea lemnului cu lacuri si uleiuri special prin care dam materialului un aspect deosebit. Modelele oferite de noi sunt limitate doar de capacitatile de manufacturare ale aparatului laser.
  • Modele de magneti. Personajele preferate, magneti tip photo gravate pe lemn, etc. Dorintele clientului sunt ascultate si impreuna cu el ajungem la o solutie in care el este multumit, iar noi prin calitatea produsului ne facem reclama mai departe.
  • Gravura de linie pe suprafete de lemn, plexiglass, carton stratificat, ABS, mucava, etc.
  • Modele din carton stratificat si orice alt tip de carton: mucava, carton preset, etc. Aplicatii pentru acest tip de modelare sunt multiple pentru decorarea peretilor, obiecte de iluminat pentru casa sau diferite evenimente, obiecte modulare 3D, etc.

 

Servicii  :

Debitare laser

Lemn, plexiglass, MDF, carton, hartie, balsa, mucava, policarbonat, ABS, placaj. 

Design de produs

Colaborarea cu clientul este baza proiectului pe care incercam sa il impunem pe piata romaneasca. Dorintele dumneavoastra in privinta anumitor obiecte pot capata forma.

 

Productie in serie

Capacitate mare de productie. Produsele folosite atat in debitare cat si ulterior in tratarea produselor finite sunt cea mai buna calitate.


Servicii complete la cerere

Unelte de gaurit, prinderi, imbinari, etc.

 

Fir incins

Posibilitatea de creare a unor volume 3D, litere volumetrice, matrite, etc. prin tehnica firului incins.

 

 

Orar flexibil
Luni - Duminica: 09:00 - 18:00

 

tel--  0723517567

E_mail : Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

Adresa  : Strada Drumul Gilaului, nr. 142, sector 4, Bucuresti

 

 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Economie Companii Deep Design Concept