Total Media News

Johnson Controls deschide oficial fabrica de scaune pentru autovehicule din Craiova. PDF Imprimare
Marţi, 31 Ianuarie 2012 14:55
Index articol
Johnson Controls deschide oficial fabrica de scaune pentru autovehicule din Craiova.
Pagina 2
Toate paginile

Conducerea Johnson Controls, lider global în domeniul scaunelor pentru autovehicule, al sistemelor de plafon, uşi, tablouri de bord şi al componentelor electronice pentru interiorul autovehiculelor a deschis oficial astăzi cea mai nouă fabrică de asamblare de scaune pentru autovehicule, în Craiova.

 

              

 

Fabrica just-in-time (JIT) va furniza uzinei Ford sisteme de scaune complete pentru noul B-MAX minivan, în regim just-in-sequence.

La ceremonie a participat Valentin Mocanu, secretar de stat în cadrul Ministerului Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale, reprezentând Guvernul României.

“Suntem onoraţi să sprijinim clientul nostru Ford Motor Company în Craiova, să aducem o creştere economică semnificativă în regiune şi să devenim un membru al comunităţii locale.”, a precizat Jeff Williams, Group Vice President şi General Manager, Johnson Controls Automotive Customer Group Americas. “România reprezintă un jucător important pentru piaţa auto în continuă creştere din Europa de Est, considerând statisticile care preconizează o creştere de aproximativ 80% a pieţei auto din România în următorii 4 ani.”, a continuat Jeff Williams.

 



 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home