Total Media News

Un "oras" ce avea la un moment dat 40 de locuitori, un oficiu poştal şi un aprozar -DE VANZARE PDF Imprimare
Vineri, 04 Decembrie 2015 10:08

 

             

 

     Conform  totb.ro ,Un întreg oraş din statul american Dakota de Sud, ajuns oraş fantomă, este de vânzare pentru preţul de 250.000 de dolari, scrie agenţia de presă Reuters, care citează o agenţie imobiliară americană.

   Oraşul se numeşte Swett şi are o suprafaţă de 2,5 hectare.În oraş se mai găsesc o tavernă, o casă cu trei dormitoare şi un fost magazin de cauciucuri.

   Cel mai apropiat oraş se află la 160 de kilometri distanţă. Agentul imobiliar Stacie Montgomery spune că există mai mulţi cumpărători interesaţi de ofertă, unii din SUA, alţii din afara graniţelor americane.

   Oraşul a fost scos prima oară la vânzare în iunie anul trecut, la preţul de 399.000 de dolari. Însă niciunul dintre potenţialii cumpărători nu dorea să dea atât de mulţi bani, astfel încât preţul oraşului a fost redus la suma de 250.000 de dolari.

 

 

Printre cei interesaţi să achiziţioneze oraşul fantomă se numără şi o companie producătoare de filme din Rusia, care şi-ar dori să folosească spaţiul pentru un film. Oraşul Swett nu a fost niciodată prea animat: în anul 1940 a atins apogeul dezvoltării sale demografice, ajungând să aibă 40 de locuitori, un oficiu poştal şi un aprozar.

Acum, în oraş mai stau Lance Benson, cu soţia şi câinele; acesta era proprietarul oraşului şi cel care l-a scos la vânzare anul trecut, dar, între timp, a pierdut spaţiul în favoarea băncii la care era dator. Bărbatul a cumpărat oraşul în anul 1998, l-a pierdut în timpul unui proces de divorţ şi l-a recumpărat în anul 2012. Rămâne de văzut cine va deveni noul său proprietar.

 

 

**  sursa :-- http://totb.ro/un-oras-fantoma-din-dakota-de-sud-se-vinde-cu-250-000-de-dolari/?ref=yfp

 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Economie Imobiliar Un "oras" ce avea la un moment dat 40 de locuitori, un oficiu poştal şi un aprozar -DE VANZARE