Total Media News

Bucharest Fashion Week 2015 PDF Imprimare
Marţi, 01 Decembrie 2015 12:04

                       


     Astazi    ia   startul cea  de-a XXIV-a ediţii a Bucharest Fashion Week, un eveniment care se anunta  a fi de-a dreptul fabulos si care va avea loc în perioada 1-6 decembrie 2015, la Ambasad’Or, Otopeni.

     Nu mai putin de 47 de prezentari de moda ale unor designeri de top din industria fashion modiala dar si branduri cunoscute si tineri creatori extrem de talentati vor face ca Bucurestiul sa devina, timp de sase zile, Capitala modei. În cadrul acestei ediţii, îşi vor prezenta cele mai noi colectii creatori de modă din: Italia, Franta, Spania, Portugalia, SUA, Germania, Olanda, Republica Moldova, Ungaria si, evident Romania.

 

 

Creatori cunoscuti in intreaga lume, precum spaniolul Roberto Lopez Etxeberria (care a realizat tinutele pentru filmul The Hunger Games – Mockingjay), germanca de origine mexicana Renatta Pruneda (care o imbraca pe Prima Doamna a Mexicului), italianul Alviero Martini (creatorul gentilor preferate de staruri precum Jessica Alba, Carmen Electra sau Dustin Hoffman), Haya al Houti, din Kuweit (designerul la care a apelat mai toate printesele din Golful Persic), precum si Andreea Dogaru (desemnat in 2014 designerul anului in Romania), Laura Olteanu, Ana Radu sau Nausica vor oferi publicului prezent un show unic.

 

   Evenimentul  va  fi  difuzat   LIVE  on line    , incepind  cu  ora  20,00   si  pe   :

 urmatoarele  siteuri  :

  -  www.total-media-news.ro......................- sectiunea  Transmisii Live  (--- ID=free,  si  --utilizator / parola = free   )

  -  www.karate.info.ro  ...............................-sectiunea  Transmisii Live  (--- ID=free,  si  --utilizator / parola = free   )

  -  www.tmn-tv.ro

  - www.tmn-tv.net

 

 

 

**    BFW

 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Ştiri Life Bucharest Fashion Week 2015