Total Media News

Scapa de surprize la BAC! Permisul ECDL echivaleaza proba de Competente Digitale PDF Imprimare
Sâmbătă, 28 Ianuarie 2012 17:03
Index articol
Scapa de surprize la BAC! Permisul ECDL echivaleaza proba de Competente Digitale
Pagina 2
Toate paginile

Fa-ti strategia pentru BAC si ia-ti Permisul ECDL care te scapa de proba competentelor digitale de la BAC.ECDL ROMANIA continua campania „Scapa de surprize la BAC! Tinteste din timp Permisul ECDL”.

                           

Campania se adreseaza tuturor liceenilor care pot sa faca un pas inainte si sa isi obtina certificarea ECDL ca performanta la examenul de Bacalaureat. In anul scolar trecut, peste 9000 de elevi din intreaga tara si-au echivalat proba de competente digitale la Bacalaureat cu Permisul ECDL si au obtinut calificativul „Utilizator experimentat”.


ECDL ROMANIA incurajeaza tinerii sa opteze pentru instruire si certificare IT la standard european si international si in anul scolar 2011-2012. Astazi, dobandirea competentelor IT este o conditie obligatorie pentru a face fata cerintelor tot mai ridicate in competitia de pe piata muncii.

Dovedirea competentelor digitale si increderea in propriile abilitati nu pot fi asigurate decat prin obtinerea unei certificari la standarde internationale.



 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Actualitate Invatamant Scapa de surprize la BAC! Permisul ECDL echivaleaza proba de Competente Digitale