Total Media News

BCR oferă clienților cu credite garantate posibilitate de a beneficia de rate reduse,în medie,cu 20% PDF Imprimare
Marţi, 08 Septembrie 2015 16:04

                              

 

    Banca Comercială Română (BCR) oferă clienților cu credite imobiliare și celor cu garanție ipotecară posibilitatea de a beneficia de o dobândă mai bună, echivalentă cu media pieței în acest moment – 4,95% p.a. , precum și posibilitatea de a avem 5 ani dobândă fixă.

     Apoi, dobânda va fi calculată EURIBOR + 3%. Pentru creditele de consum cu ipotecă dobânda este mai mare cu 1%.

    Oferta este adresată toturor celor au un credit imobiliar/ipotecar/ consum cu ipotecă în derulare.

    “Echilibrul între rezultatele financiare și relația cu clienții este starea de normalitate către care ne îndreptăm. Suntem o bancă diferită față de acum trei ani, avem o noua filozofie de business, și acest lucru se vede în măsurile pe care le luăm. BCR își ia angajamentul să fie un partener pe termen lung pentru clienți și să se adapteze, inclusiv prin găsirea soluțiilor comerciale cele mai potrivite, provocărilor contextului economic. Am început prin a ne asculta mai bine clienții și am creat o unitate specială dedicată îmbunătățirii experienței clienților. Am lucrat în permanență la îmbunătățirea cunoștințelor de educație financiară a clienților noștri, și am încununat aceste eforturi cu lansarea unui Ghid de Creditare Responsabila, pe care l-am facut în parteneriat cu Asociația Utilizatorilor Români de Servicii Financiare și pe care l-am distribuit astăzi în câteva sute de mii de exemplare” a declarat Dana Demetrian, Vicepreședinte Retail&Private Banking, BCR.

 

 

 

C.de P.

 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Ştiri Economie BCR oferă clienților cu credite garantate posibilitate de a beneficia de rate reduse,în medie,cu 20%