Total Media News

Remodelarea corpului dupa sarcina PDF Imprimare
Luni, 23 Ianuarie 2012 12:00

Dupa sarcina, majoritatea femeilor se confrunta cu kilogramele in plus acumulate in timpul sarcinii. Desi exista tot felul de diete sau programe de slabit, acestea presupun mult timp si nu dau rezultate imediate.

                           

Totusi, exista o metoda prin care remodelarea corporala dupa sarcina este realizata cu disconfort minim, rezultate avansate si recuperare rapida: liposelectia VASER cu ultrasunete. Dupa sarcina, majoritatea femeilor se confrunta cu kilogramele in plus acumulate in timpul sarcinii. Desi exista tot felul de diete sau programe de slabit, acestea presupun mult timp si nu dau rezultate imediate. Totusi, exista o metoda prin care remodelarea corporala dupa sarcina este realizata cu disconfort minim, rezultate avansate si recuperare rapida: liposelectia VASER cu ultrasunete.

Liposelectia VASER (Vibration Amplification of Sound Energy at Resonance) este cea mai avansata tehnica chirurgicala de remodelare corporala disponibila in Romania. Prin ultrasunete, aceasta tehnologie indeparteaza selectiv grasimea nedorita, lasand celelalte tesuturi intacte. In comparatie cu procedura clasica sau cea cu laser, tehnologia VASER distinge tesutul adipos de celelalte structuri (vase de sange, nervi, tesuturi de legatura), reducand astfel riscul aparitiei de leziuni la nivelul celorlalte tesuturi din zona tratata.

Majoritatea pacientilor isi pot relua activitatile zilnice in cateva zile dupa efectuarea liposelectiei VASER, astfel ca proaspetele mamici vor fi in forma intr-un timp foarte scurt. Primele rezultate ale interventiei sunt vizibile imediat dupa operatie, iar cele finale dupa o perioada de 3-6 luni. In plus, studiile clinice arata ca pacientii care aleg acesta procedura pierd de 7.5 ori mai putin sange decat cei operati prin proceduri traditionale de lipoaspiratie.

Certificata FDA in 2002, tehnologia de liposelectie VASER selecteaza tesutul adipos si il emulsioneaza, permitand o imbunatatire rapida a aspectului pielii din zona tratata. Liposelectia VASER cu ultrasunete poate fi folosita cu succes pentru a indeparta cu maxima precizie grasimea in exces luata in timpul sarcinii, fie ca este vorba de coapse, solduri, abdomen, torace sau de zone mai delicate precum brate, gat, barbie sau partea interna a coapselor.

Pe langa liposelectia VASER, remodelarea corporala dupa sarcina poate fi completata cu tehnologia PureGraft. Prin aceasta procedura, grasimea extrasa in urma lipoaspiratiei cu ultrasunete este curatata de lipidele libere si de celule sanguine si poate fi reinjectata in diferite zone ale corpului. Tehnologia PureGraft reduce la minim riscul respingerii materialului injectat. Studiile arata ca viabiliatea celulelor adipoase in urma tehnologiei VASER este in proportie de 85%.

In Romania, liposelectia VASER cu ultrasunete si tehnologia PureGraft pot fi efectuate doar in Bucuresti, la Clinica de Chirurgie ArcaLife, operatorul medical care a introdus tehnologia VASER in premiera pentru Romania, prin intermediul HIGHTECH Medical Distribution S.R.L., compania locala care asigura comercializarea acestui echipament. Infiintata la inceputul anului 2011 sub sloganul Cu noi simti diferenta!, ArcaLife este o clinica de chirurgie cu supraspecializare in chirurgia estetica, centrata pe abordarea personalizata a pacientilor, intr-un mediu dotat cu aparatura si tehnologie de ultima generatie.

PR & Comunicare:
Sanatatea Press Group - Expertul tau in comunicare pe domeniul medical

http://www.sanatateapressgroup.ro

 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Ştiri Life Remodelarea corpului dupa sarcina