Total Media News

TV Lacasuri Ortodoxe - lansarea primei televiziuni interactive on-line din Romania PDF Imprimare
Vineri, 06 Ianuarie 2012 14:59
Index articol
TV Lacasuri Ortodoxe - lansarea primei televiziuni interactive on-line din Romania
Pagina 2
Toate paginile

Programul de televiziune Lacasuri Ortodoxe este astazi lansat, exact in vremea in care aniversam deschiderea platformei web, gandindu-ne la cel de-al 5-lea an de performanta, amintit in spoturile noastre publicitare.

Din cate stiti, si poate ca trebuie sa reamintim, Lacasuri Ortodoxe a inceput sa fie vizibil pentru vizitatori o data cu Nasterea Domnului, in anul 2007, fiind singura agentie de stiri religioasa ortodoxa la acea ora.


                              

                                      

Cu bucurie, declaram deschisa oficial TV Lacasuri Ortodoxe, prin care dorim sa aducem in casele credinciosilor ortodocsi - de acum si pe cale video - ceea ce de atatia ani de zile le ofeream prin paginile web si prin paginile scrise ale Agentiei de stiri Lacasuri Ortodoxe.

Din cate ati vazut, pentru ca aceasta lansare sa fie posibila, a fost nevoie de ceva timp, pentru a atige anumiti parametri optimi.

O televiziune presupune indeplinirea mai multor criterii, atat tehnice, cat mai ales legate de linia de productie si continut - deja testata- de un target bine definit si, in cazul nostru, de un numar de vizitatori de start. Am hotarat deci sa incepem, intr-o altfel de ordine decat cea obisnuita pentru romani, dar deloc noua celor mai mari trusturi din strainatate, si anume prin asigurarea traficului de start, investind pentru aceasta timp de peste 4 ani de zile.



 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home