Total Media News

Maratonul de iarna - TAROM- continuă cu o nouă serie PDF Imprimare
Joi, 05 Ianuarie 2012 16:35

Descoperă preţurile extraordinare pentru destinaţiile: Amman, Amsterdam, Atena, Belgrad, Beirut, Barcelona, Budapesta, Cairo, Larnaca, Londra, Lyon, Madrid, Roma, Paris, Salonic, Sofia, Viena cu plecare din Bucureşti.

                   

A doua serie a maratonului de iarnă TAROM continuă, începând din 2 ianuarie 2011, cu un număr de 4473 de bilete de avion la tarife începând de la 130 EURO* cu toate taxele incluse pentru un bilet dus-întors.

Maratonul de iarnă este valabil pentru călătoriile dus-întors pentru următoarele destinaţii cu plecare din Bucureşti: Amman, Amsterdam, Atena, Belgrad, Beirut, Barcelona, Budapesta, Cairo, Larnaca, Londra, Lyon, Madrid, Roma, Paris, Salonic, Sofia, Viena. În această ofertă sunt incluse şi călătoriile cu plecare din Cluj-Napoca spre Viena.

 

Astfel, puteţi călători la Roma cu 130 de euro, la Cairo cu 159 de euro, la Paris cu 171 de euro sau la Londra cu 182 de euro. Preţurile includ toate taxele, iar locurile sunt limitate.

Perioada de achiziţie a biletelor este între 2 ianuarie şi 15 februarie 2012, iar perioada de călătorie este între 15 ianuarie şi 23 februarie 2012. Biletele pot fi achiziţionate de pe www.tarom.ro sau din agenţiile TAROM.

*La această ofertă locurile sunt limitate.

DESPRE TAROM:

Compania Naţională de Transporturi Aeriene Române TAROM a fost înfiinţată în 1954 şi a crescut în acelaşi timp cu aviaţia românească. Compania TAROM îşi desfăşoară activitatea sub autoritatea Ministerului Transporturilor şi Infrastructurii şi este membră a Alianţei SkyTeam din 25 iunie 2010, oferind astfel pasagerilor săi acces la mai multe destinaţii şi conexiuni. TAROM este membră a Asociaţiei Internaţionale a Transportatorilor Aerieni (IATA) din 1993 şi a Asociaţiei Companiilor Aeriene Europene (AEA) din 2000. TAROM a transportat 2.200.000 de pasageri în anul 2010 şi operează către 54 de destinaţii în sezonul de iarnă 2011-2012.

CONTACT:




Echipa TAROM

Pentru mai multe informaţii:www.tarom.ro
 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Economie Media-Publicitate Maratonul de iarna - TAROM- continuă cu o nouă serie