Total Media News

Harta preturilor la locuinte in Europa. Unde au scazut cel mai tare costurile PDF Imprimare
Marţi, 17 Decembrie 2013 20:59
Index articol
Harta preturilor la locuinte in Europa. Unde au scazut cel mai tare costurile
Pagina 2
Toate paginile

      Scăderea preţurilor locuinţelor din România a încetinit în trimestrul al treilea, la 7,15%, piaţa locală înregistrând a cincea mare reducere din Europa în primele nouă luni, potrivit unui studiu recent.

               

   La şase luni, datele portalului imobiliar indicau o scădere cu 10,2% faţă de perioada similară a anului trecut, reprezentând a treia scădere din Europa, după Grecia şi Cipru.

   Studiul, prezentat de Mediafax, a fost realizat de portalul globalpropertyguide.com pe baza preţurilor medii de vânzare a apartamentelor, ajustate cu inflaţia.

   Pe prima poziţie, cu cea mai mare scădere a preţurilor în perioada analizată, se află Spania, cu un minus de 9,46%, iar pe locul doi este Grecia, cu o reducere de 8,85%, iar pe trei a fost plasată Rusia cu -8,18%.

  "România (-7,15%), Zagreb, Croaţia (-6,56%), Olanda (-4,87%) şi Slovacia (-4,87%) încă se confruntă cu dificultăţi. Ştirea bună pentru toate aceste pieţe este că ritmul de scădere a preţurilor s-a diminuat puternic în trimestrul al treilea", menţionează sursa citată.



 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Economie Imobiliar Harta preturilor la locuinte in Europa. Unde au scazut cel mai tare costurile