Total Media News

Caffe Corsini are doar un singur scop: de a raspandi cultura de cafea ca un mod de viata PDF Imprimare
Sâmbătă, 09 Noiembrie 2013 21:26
Index articol
Caffe Corsini are doar un singur scop: de a raspandi cultura de cafea ca un mod de viata
Pagina 2
Toate paginile


      Pentru a realiza acest lucru, căutăm, gustăm, evaluăm și selectăm toate boabele noastre de cafea, ce provin din origini diferite, pentru a crea un gust care nu este doar rodul mașinilor și al laboratoarelor, rezultatul fiind produse cu aromă și gust specific propriu.

    
     Din anul 1950 familia Corsini s-a specializat în importul de cafea si de prăjirea acesteia. O pasiune care a condus această activitate până în ziua de astăzi.
     Originile cafelei Corsini, reprezintă produse cu aromă si gust specific propriu. Un spectru de locuri exotice îndepartate, unde fabuloase păsări colorate străpung frunzele luminescente ale copacilor gigantici din pădurile montane. Pe măsură ce vei explora lumea de cafea cu noi, veti cunoaste oameni si locuri foarte rar văzute de turistii conventionali.     Vă dorim călătorie plăcută si sperăm să vă bucurati de experiența dumneavoastră prin cultura complexă si fascinantă de cafea!

   Cafea: oameni si locuri

    Cafeaua nu este doar o plantă, ci un tovarăş nedespărţit în călătoria vieţii. Aceasta aduce gânduri profunde, interioare şi descoperă calea adevărului, ca într-un vis care face inima și mintea să fie antrenate într-o cursă de viteză și intensitate.
   A ridica o ceaşcă de cafea în dreptul buzelor este o acțiune simplă, de zi cu zi, şi totuşi una de mare complexitate. Pe măsură ce se scurge încet cupa şi savurezi aroma, simțurile tale sunt în stare de ebrietate. Căldura se extinde treptat în interiorul tău, iar aceasta este o senzaţie, o formă de energie, care din nou, restabilește pofta de viață.


 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Economie Companii Caffe Corsini are doar un singur scop: de a raspandi cultura de cafea ca un mod de viata