Total Media News

ESDU DANCESTAR Romania Open 2012 PDF Imprimare
Vineri, 23 Decembrie 2011 16:04
 

Un nou an, o noua competitie, un nou sezon de dans! Pentru cei care inca nu banuiesc despre ce este vorba le spunem noi: ESDU DANCESTAR Romania Open!

 

   Un nou an, o noua competitie, un nou sezon de dans! Pentru cei care inca nu banuiesc despre ce este vorba le spunem noi: ESDU DANCESTAR Romania Open!

Datorita succesului din anii anteriori, atat prin numarul mare de participanti cat si prin numarul impresionat de coregrafii, Palatul National al Copiilor din Bucuresti, va gazdui pe data de 17 Martie 2012 cea de a 3-a editie a turneului ESDU DANCESTAR Romania Open, organizat sub egida European Dance Union, un eveniment dedicat exclusiv iubitorilor de dans.

                                                  

       La aceasta competitie participa cele mai cunoscute scoli de dans din tara, scoli de balet, scoli private de dans, trupe de dans dar si cei mai buni dansatori individuali. Participantii pot alege de a-si demonstra talentul in cadrul urmatoarelor sectiuni: Dans Modern/Contemporan/Liric, Balet, National/Folcloric Dance, Open/Comercial/MTV Dance, Hip-Hop, Breakdance, Street Styles, Muzical, Step, Disco, Acro Dance, Productii.
        Castigatorii turnelui ESDU DANCESTAR Romania Open 2012, vor participa la ESDU World Dance Masters-ul din 16 - 20 Mai 2012, ce va avea loc in Porec, Croatia in minunata Laguna Resort, avand astfel sansa de a deveni Campioni Mondiali.
     Organizatorii evenimentului, dupa cum ne-am obisnuit in fiecare an, sunt Academia de dans Ars Nova in parteneriat cu Federatia Romana Sportul Pentru Toti, alaturi de partenerii media 24 Fun, ScoliDans.ro, Dance News si agentia creativa Ink9.

    Asadar, iubitori ai dansului, va asteptam sa participati la evenimentul anului unde veti avea parte de o experienta unica si un spectacol deosebit cu cei mai buni dansatori.



Perioada de inscriere: 01 Februarie 01 Martie 2012 Informatii suplimentare:
Tel: 0726.339-119

Web: http://esdu.org/en/championship/romania-open

Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
http://www.arsnova.ro

 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Actualitate Cultura ESDU DANCESTAR Romania Open 2012