Total Media News

English Learners Bookcase in Bucuresti: club de literatura pentru cei pasionati de citit PDF Imprimare
Vineri, 09 Decembrie 2011 10:28
  

              British Council si Carturesti va invita la una dintre cele mai populare activitati din Marea Britanie. de petrecere a timpului liber: cluburile de literatura!

 

 

    Din 25 ianuarie, English Learners Bookcase va reuni iubitorii de literatura si de limba engleza.

Va asteptam sa savuram impreuna un ceai bun si sa purtam discutii stimulante in limba engleza despre cartea care va fi citita in decursul a doua saptamani de catre participanti.

 

   

Discutiile vor fi coordonate de catre Paddy Green, profesor vorbitor nativ de limba engleza la Centrul nostru de Limba Engleza, care va veni cu recomandari de carti pentru fiecare sedinta.

Cartile vor putea fi achizitionate de la librariile Carturesti.

Sesiunile de discutii se vor desfasura de doua ori pe luna, in zilele de miercuri, la ora 19.00, incepand cu 25 ianuarie, la Ceainaria Carturesti din Bucuresti (strada Arthur Verona, nr. 13) .

Intalnirile dureaza 90 de minute.

Cum particip?

Participarea la clubul de literatura este gratuita, in limita locurilor disponibile.

Daca vorbesti limba engleza fluent, trimite-ne un e-mail cu datele tale de contact pe adresa Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza .

Te asteptam!

 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Actualitate Cultura English Learners Bookcase in Bucuresti: club de literatura pentru cei pasionati de citit