Total Media News

Cefin livreaza primele Ecostralis din Romania PDF Imprimare
Marţi, 29 Noiembrie 2011 13:18
Index articol
Cefin livreaza primele Ecostralis din Romania
Pagina 2
Toate paginile

    Cefin Romania si Iveco Romania au organizat pe 24 noiembrie o intalnire cu presa de specialitate din domeniul transporturilor la sediul companiei Interfrigo Com, cu ocazia livrarii oficiale a primelor vehicule Ecostralis din Romania.

 

 

       Contractul incheiat de Cefin, cel mai mare dealer al retelei Iveco si Interfrigo Com este pentru 5 vehicule cu aceeasi configuratie, dintre care 4 unitati sunt disponibile pentru livrare chiar la finalul acestui an, iar cel de-al 5-lea – la inceputul anului urmator. Contractul pentru miniflota Ecostralis este incheiat la mai putin de 1 an de la lansarea oficiala in Romania a versiunii eco a camionului Stralis – produs emblematic in portofoliul Iveco.

 

 

                                                

 

                  

    Ecostralis este un vehicul care combina cele mai noi tehnologii, respect pentru mediul inconjurator, productivitate si eficienta prin noile motoare, toate in varianta EEV, optimizate pentru un consum redus de combustibil. Imbunatatirile vizeaza nu numai motorizarile, cat si aerodinamica si sistemele electronice ale vehiculului, facand astfel din Ecostralis un candidat pentru titlul de cel mai eficient si ecologic vehicul din categoria sa. Ecostralis a dovedit in testele comparative un nivel fara precedent de eficienta energetica, certificat de TUV Sud.

     Pe langa dotarile standard imbuntatatite, dintre care cel mai important element este iEco – sistemul de functionare a carui activare permite realizarea unei economii substantiale de consum - Ecostralis propune clientilor si un set de optionale care vizeaza sporirea sigurantei in trafic - sistemul de monitorizare a presiunii în anvelope, pilot automat adaptiv, sistem de avertizare a schimbarii benzii de circulatie. Compania Interfrigo Com a ales sa includa toate aceste optionale in dotarea vehiculelor achizitionate. Orice livrare este insotita de cursuri de training pentru soferi, oferite de specialistii Iveco.



 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Economie Auto Cefin livreaza primele Ecostralis din Romania