Total Media News

Volvo Trucks lansează un nou joc pentru smartphone şi tablete PDF Imprimare
Miercuri, 09 Noiembrie 2011 09:31
Sunteţi la volanul noului Volvo FH16 de 750 CP. Deodată, apare un obstacol chiar în mijlocul drumului. N-ai timp! Ce faci? În cazul noului joc ce-l are protagonist pe FH16 750, şi dezvoltat de Volvo Trucks pentru smartphone şi tablete, reacţiile rapide fac diferenţa.

"Lansarea acestui joc coincide cu aniversarea a 25 de ani a vârfului nostru de gamă, Volvo FH16. Ca parte a acestui eveniment, oferim un joc distractiv tuturor pasionaţilor de camioane", declară Niclas Hermansson, responsabil Marketing Digital la Volvo Trucks.

    

Obiectivul jocului este eliminarea rapidă a obstacolelor care apar în faţa camionului, prin diverse mişcări ale degetelor: tastare, trasare de linii drepte sau circulare. Dacă eşti rapid şi faci gesturile potrivite, vei câştiga suficiente puncte pentru a continua jocul la nivelul superior.

 

                            

"Jocul este uşor de învăţat, dar greu de controlat. Dacă eşti bun, vei ajunge pe listele celor mai înalte scoruri, iar rezultatele tale vor fi lăudate pe Facebook şi Twitter. Există, de asemenea, un top al comunităţii noastre, Worldtrucker, unde sunt acordate săptămânal premii", afirmă Hermansson.

Jocul poate fi descărcat gratuit prin Apple App Store sau Android Market. Prezintă opt trasee, cu niveluri crescătoare de dificultate şi, de asemenea, oferă informaţii despre puternicul FH16 750, care tocmai a fost lansat pe piaţă.

Este a doua oară când Volvo Trucks utilizează un joc digital în politica sa de marketing. De asemenea, jocul disponibil pe http://www.strongesttruck.com/  a fost construit pentru a marca lansarea lui Volvo FH16 700 în 2009. A reprezentat un uriaş succes şi continua să atragă vizitatori. Strongesttruck a fost jucat de 15 milioane de ori până în prezent. 

"Din câte cunosc, suntem singura companie producătoare de camioane din lume care lansează jocuri atât de avansate. Este un mod amuzant şi incitant de a face publicitate produselor noastre şi ne ajută să atragem un public mai numeros decât prin mijloace obişnuite", comentează Hermansson.

Descărcaţi jocul de pe site-ul de jocuri al Volvo Trucks - http://loadingramp.volvotrucks.com/ - sau direct prin iTunes.

Pe http://www.worldtrucker.com/, o comunitate a pasionaţilor de camioane, găsiţi un top unde jucătorii cu cele mai bune rezultate câştigă premii săptămânale. Oricine poate participa.

Trailer: http://www.youtube.com/watch?v=m_YssUFHT-g

Jocul poate fi folosit pe Iphone 4/4S sau Ipad 2, telefoane Android 2.3 sau tablete cu rezoluţie 480x800 sau mai mare.

 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Economie Auto Volvo Trucks lansează un nou joc pentru smartphone şi tablete