Total Media News

OMV Petrom si Repsol vor explora impreuna in Romania perimetre onshore la mare adancime PDF Imprimare
Vineri, 22 Februarie 2013 18:31
Index articol
OMV Petrom si Repsol vor explora impreuna in Romania perimetre onshore la mare adancime
Pagina 2
Toate paginile
  •      Încheiere parteneriat pentru patru perimetre onshore situate în sudul Carpaţilor

  • Meridionali şi al Carpaţilor de Curbură
  • Investiţii estimate la 50 de milioane de euro în următorii doi ani

    OMV Petrom, cel mai mare producător de ţiţei şi gaze din sud-estul Europei, semnează azi cu Repsol un contract de farm-out prin care Repsol achiziţionează o participaţie de 49% pentru zona cu adâncime mai mare de 2.500 – 3.000 de metri a perimetrelor onshore de explorare Băicoi V, Târgovişte VI, Piteşti XII şi Târgu Jiu XIII, localizate in sudul Carpatilor de Curbura si respectiv al Carpatilor Meridionali.

     Johann Pleininger, membru al Directoratului OMV Petrom, responsabil pentru activitatea de Explorare și Producție: "Unul dintre obiectivele majore ale strategiei noastre este de a valorifica potenţialul de explorare onshore la mare adâncime în România. Acest parteneriat cu Repsol, o companie petrolieră lider cu experienţă în explorarea ariilor de mare adâncime cu structuri complexe, este un pas important pentru evaluarea potenţialului de hidrocarburi al celor patru perimetre. Totodată, parteneriatele cu companii petroliere de talie mondială contribuie la dinamizarea sectorului românesc de petrol şi gaze, cu beneficii economice semnificative pentru   România".



 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Ştiri Actualitate OMV Petrom si Repsol vor explora impreuna in Romania perimetre onshore la mare adancime