Total Media News

Bucharest Skydiving Boogie 2011 PDF Imprimare
Joi, 22 Septembrie 2011 14:07
A inceput primul festival de parasutism din Bucuresti - Bucharest Skydiving Boogie 2011

In perioada 22-25 septembrie 2011 TNT Brothers te invita sa participi la Bucharest Skydiving Boogie 2011

In seara deschiderii festivalului, joi, 22 septembrie, TNT Brothers pregateste Skydiving Boogie Night: Special Guest Live Mandinga. Incepand cu ora 19.00 in interiorului hangarului vor fi proiectate filmele salturilor din cadrul festivalului, iar incepand cu ora 20.00, formatia Mandinga va sustine un concert live inedit pe Aerodromul Clinceni. Cei sapte membrii ai trupei promit sa puna in scena un show plin de energie si adrenalina, inspirat de saltul  lor cu parasuta. http://www.youtube.com/watch?v=c1QGfh5EOw0

Castigatoare a premiului RMA oferit pentru cel mai bun spectacol live, Mandinga a uimit audienta RMA cu un intro spectaculos filmat in aer cu ajutorul echipei TNT Brothers. Mandinga a lansat recent noul lor single, Zaleilah, si noul lor concept de show, Club de Mandinga.

In cadrul evenimentului organizat de TNT Brothers salturile cu parasuta pentru amatori, realizate in tandem cu un instructor profesionist, vor fi efectuate de la cea mai mare inaltime atinsa in salturile comerciale: 4500 m. De asemenea, festivalul se adreseaza si parasutistilor profesionisti care vor avea ocazia sa isi perfectioneze tehnica alaturi de instructori calificati la nivel international.

 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Ştiri Sport Bucharest Skydiving Boogie 2011