Total Media News

Super petreceri de Craciun pentru copii - Pagina 2 PDF Imprimare
Luni, 22 Octombrie 2012 22:31
Index articol
Super petreceri de Craciun pentru copii
Pagina 2
Toate paginile

 

Petreceri copii de Craciun. Pentru evenimentele si petrecerile de Craciun pentru copii, Oaki Club va recomanda animatori si personaje de poveste care ii vor organiza pe copiii participanti intr-un program de discojocuri si concursuri pe echipe sau individuale, trenulet, discoteca, picturi pe fata, ateliere tematice, creand o atmosfera de distractie si sarbatoare propice sosirii lui Mos Craciun.

Inchiriere Mos Craciun. Mos Craciun va aduce daruri si va da sfaturi fiecarui copil invitat la petrecerea de Craciun. Cu barba sa impozanta, cu vocea tremuranda de trecerea anilor, cu mersul apasat si cu povetele izvorate din anii nenumarati pe care ii are, Mos Craciun de la Oaki va darui o parte din magia si spiritul Craciunului fiecarui copil sau invitat la petrecere .

Pe site-ul www.petrecerecraciun.ro veti gasi informatii complete despre produsele si serviciile destinate organizarii de evenimente si petreceri Craciun pentru copii .

Cu ocazia sarbatorilor de Craciun, echipa Oaki va ureaza liniste si fericire in suflet si numai clipe minunate alaturi de cei dragi!

CRACIUN FERICIT!

Despre OAKI

Oaki® - firma organizari evenimente si petreceri pentru copii de Craciun cu o vasta oferta de produse si servicii de divertisment pentru copii si adolescenti, programe de animatie si divertisment, jocuri, costume si echipamente specifice evenimentelor pentru copii.
Oaki® organizeaza evenimente si petreceri copii de Craciun in Bucuresti, Brasov, Mures, Sibiu, Alba, Covasna, Arges, Prahova, Bacau ...



 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Ştiri Social Super petreceri de Craciun pentru copii - Pagina 2