Total Media News

Politic
LISTA GUVERNULUI DĂNCILĂ PDF Imprimare Email
Luni, 29 Ianuarie 2018 20:38

                     LISTA   GUVERNULUI   DĂNCILĂ

               

Viorica Dăncilă - prim-ministru (PSD)

Paul Stănescu - viceprim-ministru, ministrul dezvoltării regionale, administrației publice și fondurilor europeneGraţiela Leocadia Gavrilescu - viceprim-ministru, ministrul mediului (ALDE )

Viorel Ștefan   – viceprim-ministru (PSD) 

Ana Birchallviceprim-ministru , pentru implementarea parteneriatelor strategiceCarmen Daniela Dan  - ministrul afacerilor interne (PSD)

Teodor - Viorel Meleşcanu - ministrul afacerilor externe (ALDE)

Mihai - Viorel Fifor - ministrul apărării naționale (PSD)

Eugen Teodorovici - ministrul finanţelor publice (PSD)

 

Citeşte mai mult...
 
Esential
România poate depăşi economic celorlalte state din regiunea Europei Centrale şi de est PDF Imprimare Email
Luni, 29 Ianuarie 2018 16:00

                                    

   Conform  mediafax.ro,specialiştii companiei de consultanţă imobiliară Colliers International apreciază că România poate depăşi performanţele economice ale celorlalte state din regiunea Europei Centrale şi de Est (ECE) şi în 2018, marcând încă un an foarte bun pentru domeniul imobiliar.

   „Cu toate că situaţia la nivel macroeconomic nu se mai bucură de aceleaşi fundamente solide comparativ cu anii anteriori, contextul economic va continua să fie favorabil tuturor segmentelor pieţei imobiliare”, se arată într-un comunicat al companiei.

 

Citeşte mai mult...
 
Esential
Taximetriştii, nemulţumiţi de regulamentul propus de Primăria Capitalei PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 27 Ianuarie 2018 08:57

 

 

              

 

   Taximetriştii şi patronii firmelor de profil sunt nemulţumiţi de normele regulamentului pentru organizarea serviciului de transport în regim de taxi propus de către Primăria Capitalei, aceştia punctând mai multe elemente din document care ar îngreuna serviciul prestat.

   Reprezentanţii companiilor de taxi din Bucureşti au participat, vineri, la sediul Primăriei Municipiului Bucureşti, la dezbaterea publică pe marginea regulamentului-cadru pentru organizarea şi executarea serviciului public de transport local în regim de taxi.

 

Citeşte mai mult...
 
Auto
LIQUI MOLY devine furnizor oficial al ADI PDF Imprimare Email
Joi, 25 Ianuarie 2018 19:21

 

            

    Producătorul german de uleiuri aşteaptă, prin urmare, o creştere considerabilă a cifrei de afaceri

    Colaborarea îndelungată a producătorului german de uleiuri LIQUI MOLY cu anumiţi parteneri ai Autodistribution International (ADI) s-a materializat acum într-un contract oficial de cooperare cu întreaga organizaţie. Ca urmare, ambele părţi aşteaptă creşteri considerabile ale cifrelor de afaceri. „Ne bucurăm de faptul că ne vom multiplica succesele datorită ADI“, a declarat Salvatore Coniglio, director adjunct export la LIQUI MOLY.

    ADI este un parteneriat al distribuitorilor importanţi din domeniul Automotive-Aftermarket. În anumite ţări, cum sunt Austria, Irlanda şi Rusia, LIQUI MOLY colaborează de mulţi ani cu partenerii respectivi ADI. Anul trecut partenerul german ADI, grupul Carat, a desemnat chiar LIQUI MOLY ca fiind „cel mai bun furnizor în istoria de 20 de ani a asociaţiei de distribuitori”.

 

Citeşte mai mult...
 
Auto
Volvo Trucks dorește ca tot mai puține autocamioane să circule în timpul traficului urban aglomerat PDF Imprimare Email
Joi, 25 Ianuarie 2018 10:39
                
     În 2019, Volvo Trucks va începe vânzarea autocamioanelor electrice în Europa, iar primele unități vor fi puse în funcțiune pentru clienți de referință, încă din acest an.
    Autocamioanele electrice reduc considerabil poluarea fonică și emisiile de gaze de eșapament și deschid calea către noi modalități de gestionare a logisticii. Mai multe sarcini de transport pot fi efectuate în timpul nopții și mai puține autocamioane trebuie să-și dispute spațiul șoselelor în orele de vârf. „Electromobilitatea este în deplină concordanță cu angajamentul asumat de Volvo Trucks pe termen lung pentru dezvoltarea urbană durabilă și pentru emisii zero”, spune Claes Nilsson, președintele Volvo Trucks.
Citeşte mai mult...
 
Tenis
Simona Halep joaca finala de la Australian Open PDF Imprimare Email
Joi, 25 Ianuarie 2018 09:38

                  Simona Halep  - Angelique Kerber  = 6:3 , 4:6,9:7

                     

     

     Si   Simona  merge  in  finala  turneului.

     Simona  reuşeşte să se califice în finala Grand Slam-ului de la Australian Open după victoria de vis în faţa nemţoaicei Angelique Kerber. A fost o partidă cu multe răsturnări de situaţie, dar până la urmă jucătoarea mai bună a învins.

     Relive the action from Rod Laver Area with WTA Insider as World No.1 Simona Halep saved two match points before overcoming Angelique Kerber 9-7 in the final set to reach the 2018...

Citeşte mai mult...
 


Pagina 11 din 655

Abonare newsletter
Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.net
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Service Auto autorizat RAR
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2016
Bucharest FAshion Week 2015

Sunteti aici: Home