Total Media News

Ultimele sitiri

Esential
Carburant pentru un an, cadou de la MO L! PDF Imprimare Email
Duminică, 13 Mai 2012 11:44

 

Alimentează cu minim 20 de litri de carburant în benzinăriile MOL și poți câștiga prin tragere la sorți unul dintre cele 3 carduri de carburant cu valoarea individuală de 6000 ron.

                          

Zilnic  poți câștiga prin tragere la sorți unul dintre cele 10 de carduri de carburant  cu valoare  individuală de 400 lei dacă ai alimentat cu  minim de 20 litri de carburant EVO.

Citeşte mai mult...
 
Sport
C.E. 2012: O zi frumoasa pentru gimnastica romaneasca PDF Imprimare Email
Duminică, 13 Mai 2012 08:39

In asteptarea celor din urma confruntari, finalele pea parte de duminca, sa revenim, pentru ca merita, asupra succesului realizat de echipa de senioare – Catalina Ponor, Sandra Izbasa, Larisa Iordache, Diana Bulimar, Raluca Haidu -, care s-a intors in varful ierarhiei continentale.

                                      
        A fost, indiscutabil, o finala pasionanta, Romania devansand Rusia, intr-o cursa paralela, de la inceput si pana la sfarsit, care a oferit o competitie incredibila.

Citeşte mai mult...
 
Financiar
Comisia Europeana anchetează ING PDF Imprimare Email
Duminică, 13 Mai 2012 07:48

Comisia Europeană a deschis o anchetă aprofundată în legătură cu modificările aduse planului de restructurare a Băncii ING, care a beneficiat în 2008 de ajutoare publice colosale, relatează AFP.

                   

„Autorităţile publice olandeze şi ING au informat Comisia Europeană în legătură cu un anumit număr de modificări aduse planului de restructurare”, a indicat Bruxellesul, în opinia căruia „complexitatea lor justifică o analiză aprofundată”.

Citeşte mai mult...
 
Monden
8 rochii de logodna pentru o primavara fierbinte! PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 12 Mai 2012 11:05

A venit primavara, a iesit soarele mai mult si mai des din ascunzatoarea lui de iarna si ne asteapta un sezon proaspat, cald si colorat. Iar odata cu primavara parca vin si planurile pentru viitor, un viitor frumos, plin de sperante si de dragoste impartasita pana la adanci batraneti.

                                  

Asta visam de cand eram niste copile si ne plimbam in pantofii cu toc ai mamei, iar pe cap ne puneam o esarfa in loc de voal. Am tot visat, pana cand viata ne-a pus in fata o perioada unica, tineretea, si o persoana speciala, jumatatea cu care ne-am decis sa ne petrecem bunele si relele.

Citeşte mai mult...
 
Monden
Ceasul Pebble: nelansat, dar se vinde ! PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 12 Mai 2012 07:35

Probabil ca cei mai multi dintre voi nu au auzit inca de ceasul inteligent Pebble. O explicatie ar fi faptul ca acest ceas nici macar nu a fost lansat oficial.

                                      

Toata frumusetea povestii sta insa tocmai in acest aspect: Pebble s-a vandut extrem de bine, fara ca macar sa fi ajuns pe piata.

Citeşte mai mult...
 
Auto
LIQUI MOLY participa la drift sport PDF Imprimare Email
Vineri, 11 Mai 2012 14:32

Expertul german în ulei de motor sponsorizează echipa la European Drift Allstars

                           
      În motorsport, LIQUI MOLY este un nume cunoscut: Competiţii de camioane, raliuri şi campionatul de curse, ulterior chiar şi Formula 1. În prezent, expertul german în ulei de motor şi aditivi participă pentru prima dată pe scară largă la drifting. În acest sezon, acesta sponsorizează echipa Jazz „Lostboy“ Williams, care participă la European Drift Allstars cu patru maşini.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 883 din 942

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home