Total Media News

Ultimele sitiri

IT
Apple a lansat in sfarsit iPhone 5 PDF Imprimare Email
Joi, 13 Septembrie 2012 06:58

    Dupa lungi speculatii legate de evenimentul desfasurat astazi in San Francisco, Apple sa decis in sfarsit sa ridice valul de pe noul iPhone. Cu numele de iPhone 5 noul terminal a fost anuntat pe scena din Yerba Buena Vista Center.

               iPhone5_0147

              In cadrul evenimentul desfasurat astazi in Statele Unite ale Americii, ca de fiecare data, totul a inceput cu cateva statistici.  Pana in acest moment s-au vandut 7 milioane de sisteme de operare Mac OS X Mountain Lion, cel mai nou SO al companiei. In ultimul trimestru s-au vandut 17 milioane de iPad-uri iar de cand a lansat Apple prima generatiei a tabletei au fost comercializate in total 84 milioane.

Citeşte mai mult...
 
Entertainment
Expozitie cu vinzare : SUVENIR DE BUCURESTI PDF Imprimare Email
Miercuri, 12 Septembrie 2012 15:22

    ELITE ART GALLERY anunţă deschiderea ediţiei de toamnă a expoziţiei cu vânzare SUVENIR DE BUCUREŞTI .

                                           

    În perioada 13 septembrie 2012 – 1 octombrie 2012, la Galeriile de Artă ale Municipiului Bucureşti, din strada Academiei, nr.15, se va desfăşura expoziţia de cadouri, accesorii, bijuterii de serie mică şi pictură: SUVENIR DE BUCUREŞTI-ediţia de toamnă.

 

Citeşte mai mult...
 
Stiri premium
Cupa GTC 2012 PDF Imprimare Email
Miercuri, 12 Septembrie 2012 13:22

        Va invitam la editia inaugurala  a competitiei Cupa GTC, un eveniment “fueled by Monster Energy Romania” !

                                  

    Intre 25 si 28 octombrie, in statiunea Sarata – Monteoru, se va desfasura Cupa GTC, singura competitie auto din calendarul competitional 2012 din zona Buzaului. Organizata de clubul sportiv GTC MotorSport, cupa se va desfasura sub egida FRAS (Federatia Romana de Automobilism Sportiv) si CNOR (Comisia Nationala de Off Road).

Perioada de desfasurare: 25-28 octombrie 2012

Citeşte mai mult...
 
Sport
Bike Fest - festivalul bicicletelor PDF Imprimare Email
Marţi, 11 Septembrie 2012 21:33

     Daca nu ne inselam, Bike Fest este primul festival dedicat bicicletei. Evenimentul isi propune sa sarbatoreasca incheierea sezonului velo si este organizat in scopul promovarii bicicletei, cresterii numarului de biciclisti in mediul urban, sprijinirii producatorilor si distribuitorilor de biciclete, magazinelor specializate in piese si accesorii, artistilor, designerilor dar si ONG-urilor.

                       

  Timp de doua zile, pe 29 si 30 septembrie, in parcul Izvor, va ave loc un adevarat festival dedicat bicicletelor si biciclistilor.

Ce gasesti la Bike Fest?

Citeşte mai mult...
 
Sanatate
Centrul Oncologic de Tratament Hamburg PDF Imprimare Email
Marţi, 11 Septembrie 2012 08:51

        Daca tu sau cineva drag ati fost diagnosticati recent cu cancer veti fi cu siguranta interesati de descoperirea celor mai multe informatii posibile despre multele clinici din tara sau strainatate care va ajuta sa va vindecati de aceasta boala teribila.

Pentru a fi siguri ca veti fi tratati intr-o clinica unde veti gasi cele mai bune conditii, cele mai bune echipamente , dar si o echipa de medici profesionisti, trebuie sa verificati cu atentie toate informatiile pe care clinicile de specialitate vi le pun la dispozitie. Echipa de specialisti pe care o veti gasi in clinica de tratament va deveni un aliat important in drumul dumneavoastra inapoi la sanatate.

           

     Un exemplu de clinica de tratament impotriva cancerului este Centrul Oncologic de Tratament Hamburg, unde personalul medical beneficiaza de ani de experienta in consilierea, tratarea si ingrijirea pacientilor din Europa si de pe alte continente. Pacientii si rudele acestora sunt mereu multumiti de echipa, serviciile si de eficienta aratata de aceasta clinica.

Citeşte mai mult...
 
Invatamant
Manuale scolare pentru 2012-2013, acuzate de indoctrinare religioasa PDF Imprimare Email
Marţi, 11 Septembrie 2012 07:29

      Mai multe manuale ce vor fi folosite de elevi în anul școlar 2012-2013 sunt acuzate de o asociație că ar duce la îndoctrinarea religioasă a copiilor. Ministerul Educației a publicat recent Catalogul manualelor şcolare valabile în anul scolar 2012 – 2013.

 

    Potrivit Asociației Secular-Umaniste din România, pe această listă apar lucrări ce ar promova intoleranța religioasă și care i-ar agresa psihic pe copii prin repetarea obsesivă a temelor despre “păcat”, “iad” şi “diavoli”, inducându-li-se acestora ideea că nerespectarea cu stricteţe a “poruncilor” îi condamnă la “osânda veşnică”.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 839 din 942

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home