Total Media News

Ultimele sitiri

Moto-ATV
Alpinestars prezinta costumul Vika Alpinestars prezinta costumul Vika PDF Imprimare Email
Joi, 20 Decembrie 2012 14:55
  

        Brandul Alpinestars nu sta degeaba chiar daca a venit iarna si se pregateste pentru sezonul urmator cu noi modele de accesorii de imbracaminte detinate riderilor si pasionatilor de ATV.  Fiti pe faza, in lumina reflectoarelor intra compleul Vika.

                      

         Confectionat in totalitate din piele, prevazut cu protectii din Kevlar, costumul poate fi alegerea perfecta pentru un cadou sub brad.

Citeşte mai mult...
 
Monden
Accesoriile must-have ale iernii, la preturi reduse PDF Imprimare Email
Joi, 20 Decembrie 2012 14:50

      Iubim iarna pentru ca este un sezon al sarbatorilor albe si cu aroma de scortisoara si, in acelasi timp, ne declaram nemultumiti de temperaturile scazute, viscol si senzatia constanta de disconfort. Garderoba de sezon include tinutele festive si accesoriile indispensabile, care ne permit sa infruntam fiecare iarna cu stil. De la pantofi de ocazie la cizme din piele, de la genti casual la fulare si manusi biker, DailyBrands iti ofera un univers al accesoriilor de sezon, la preturi reduse, pentru ca tu sa iti completezi tinutele corespunzator.

          Colectia de incaltaminte de iarna

       Achizitioneaza modele clasice de incaltaminte, pe care le poti asorta tinutelor din garderoba ta. Botinele negre cu siret si cizmele din piele, pana la genunchi, sunt piese basice, versatile, care iti permit sa reinventezi constant outfit-urile tale preferate.

Citeşte mai mult...
 
Bucatarie - Retete
Click îţi dă o reţetă de Crăciun pe zi: Curcan la cuptor PDF Imprimare Email
Joi, 20 Decembrie 2012 14:41
         

                         Curcan la cuptor

                         Curcan la cuptor

            Ingrediente: 1 curcan, 20 ml ulei, sare, 100 ml supă, măghiran, 25 ml coniac, piper, rozmarin, salvie, măr, ţelină, o lingură miere, 1 ceapă, 100 g unt.

            Preparare: Speli curcanul. Îndepărtezi  pielea de pe piept, fără a o tăia de tot, presari sub ea  rozmarin, măghiran, salvie, apoi întinzi pielea la loc. Aşezi curcanul într-o tavă, îl pudrezi în interior cu sare şi piper, pui mărul, tulpinele de ţelină şi ceapa în interior, ungi pe deasupra cu untul topit, torni supa, acoperi cu folie de aluminiu şi introduci tava în cuptor pentru circa patru ore.

Citeşte mai mult...
 
Auto
Piata auto - noiembrie 2012 PDF Imprimare Email
Marţi, 18 Decembrie 2012 23:23
  

          Vânzările de autovehicule noi continuă să scadă; cresc însă importurile de vehicule rulate
Si luna Noiembrie a lui 2012 este una slabă din punct de vedere al vânzărilor de
autovehicule noi, acestea fiind cu 8% mai mici fată de luna octombrie.

                                  

     Ajungem astfel să   consemnăm la 11 luni o scădere de 22,2% faţă de aceeasi perioadă a anului 2011 !.
In continuare, în luna Noiembrie, vânzările sunt susţinute de achiziţiile realizate de
către persoanele juridice (79% din total), cu opt puncte procentuale mai mult decât în luna
precedentă. Astfel, pe total an, cu doar 31% din vânzări, persoanele fizice, înregistrează
comparativ cu anul trecut o scădere de 55%.

Citeşte mai mult...
 
Cultura
Târgul Cărtureştilor: micul târg de cadouri deştepte PDF Imprimare Email
Marţi, 18 Decembrie 2012 16:08

        În perioada 30 noiembrie – 31 decembrie, Libăriile Cărtureşti organizează Micul târg de cadouri deştepte, dedicat celor care preferă cumpărăturile tihnite goanei după cadouri şi celor care apreciază asocierile inspirate de produsele culturale.

          Aceştia sunt aşteptaţi la Cărtureşti cu o selecţie care cuprinde ultimele noutăţi din literatură, muzică şi film, din care nu lipsesc: Toate bufniţele de Filip Florian, Parabolele lui Iisus de Andrei Pleşu, dar nici cele Cincizeci de umbre descătuşate ale lui Grey de E L James, alături de mult aşteptatul album al celor de la Robin and the Backstabbers, Stalingrad, noul Rolling Stones, GRRR!, Melancholia în regia lui Lars von Trier şi Artistul regizat de Michel Hazanavicius. Pentru a completa cadourile, va fi disponibilă o ofertă diversă de ceaiuri şi accesorii, vinuri, cărţi de bucate, delicatese, cărţi pentru copii, jocuri şi jucării. Un interes special este acordat colecţiilor de papetărie Moleskine, prezente fiind şi seriile limitate Star Wars, Peanuts şi Micul Prinţ, jurnalelor Paperblanks, felicitărilor şi hârtiilor de împachetat. Se vor găsi de asemenea decoraţiuni festive, globuri româneşti de sticlă şi podoabe lucrate manual din materiale naturale, multe dintre ele disponibile aici în exclusivitate.

      Pentru cei mici există un program de ateliere şi poveşti, disponibil pe blogul Cărtureşti.

Citeşte mai mult...
 
Legislatie
Legislatie noua PDF Imprimare Email
Luni, 17 Decembrie 2012 19:17

        Ordin   (  Ordin nr. 1264/2012 )  privind modificarea anexei nr. 2 la Ordinul ministrului sănătăţii nr. 1.033/2011 pentru aprobarea Normelor metodologice de constituire, păstrare şi utilizare a Rezervei Ministerului Sănătăţii şi a Nomenclatorului de medicamente, seruri, vaccinuri, dezinfectante, insecticide, dispozitive medicale şi alte materiale specifice

Ministrul sănătăţii emite următorul ordin:

   Art. I. - Anexa nr. 2 "Nomenclatorul de medicamente, seruri, vaccinuri, dezinfectante, insecticide, dispozitive medicale şi alte materiale specifice" la Ordinul ministrului sănătăţii nr. 1.033/2011 pentru aprobarea Normelor metodologice de constituire, păstrare şi utilizare a Rezervei Ministerului Sănătăţii şi a Nomenclatorului de medicamente, seruri, vaccinuri, dezinfectante, insecticide, dispozitive medicale şi alte materiale specifice, publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 423 din 16 iunie 2011, cu completările ulterioare, se modifică şi se înlocuieşte cu anexa care face parte integrantă din prezentul ordin.

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 807 din 942

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home