Total Media News

Imobiliar
Prima Casa 2013. Privind cu drag la activele toxice ale bancilor PDF Imprimare Email
Duminică, 23 Decembrie 2012 15:25

             Modificările ce vor fi aduse programului Prima Casă – aşa cum sunt prezentate în programul de guvernare – îl vor transforma dintr-un potenţial program de sprijinire al vânzărilor băncilor, la suport pentru curăţarea balanţelor de credite corporatiste ipotecare toxice.

                                

           Ca atare, prin urmare, guvernul lui Victor Ponta va susţine şi garanta jumătate din valoarea creditelor ipotecare vândute de bănci, dar pentru achiziţia de locuinţe noi, adică devine Noua Casă, mai ales că de acest program dse vor putea folosi şi cei care au cumpărat locuinţe vechi prin vechiul Prima Casă.

Citeşte mai mult...
 
Stiri premium
Cele mai bune pirtii de schi din Romania PDF Imprimare Email
Duminică, 23 Decembrie 2012 15:17

       Liderul instuctorilor profesionişti de schi din România prezinta lista celor mai bune pârtii din ţara noastră, în funcţie de gradul de dificultate.

                                       

      Cum a nins mult în ultima perioada, cele mai multe dintre cele peste 140 de pârtii de schi existente în România sunt disponibile iubitorilor sporturilor de iarnă. 15 dintre judeţele ţării au pârtii de schi, arată siteul viaromania.eu.

        Mai jos, preşedintele comitetului director al Asociaţiei Monitorilor de Schi Profesionişti din România (AMSPR), Codru Popescu, a răspuns la invitaţia celor de la consilierturism.ro şi a prezentat cele mai bune pârtii din România.De menţionat că în această iarnă s-a deschis şi Transalpina Ski Resort, o staţiune de lângă lacul Vidra, cu 9 kilometri de pârtii, iar administratorii au anunţat că ski-pass-ul este gratuit până la 31 ianuarie 2013.

Citeşte mai mult...
 
IT
Polaroid produce acum camere foto cu Android PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 22 Decembrie 2012 16:56
        

         In urma unui trend initiat de si a confirmat ca a sa companie va imbratisa un produs similar.

                            Polaroid Micro Four Thirds

          Desi nu intelegem foarte multe din imaginea de mai sus, aceasta este o dovada suplimentara a faptului ca afirmatiile lui Scott Hardy sunt adevarate. Intr-un interviu acordat celor de la Imaging Resource – CEO-ul Polaroid a dezvaluit urmatorul pas al companiei care a scris o pagina importanta din istoria artei fotografice.

   

Citeşte mai mult...
 
Monden
Moët Impérial PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 22 Decembrie 2012 15:37

 

                                                 

                    Moët Imperial este șampania House iconic.
                    Creat în 1869, el întruchipează Moët & Chandon lui stil unic, un stil ce  se  distinge prin fructul său luminos, si maturitatea sa eleganta.

Citeşte mai mult...
 
Sanatate
CARTILE pentru SANATATE PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 22 Decembrie 2012 15:12
  
                              Pentru sanatatea Dvs. si a celor dragi, va propunem
                     CARTILE  pentru  SANATATE
                                 ale acad. OVIDIU BOJOR si ale colaboratorilor sai:
                                                          UN SET DE SASE CARTI,
                       care insumeaza peste 1800 de pagini format de manual,
                                            LA PRET PROMOTIONAL DE 138 LEI
 
               Cele sase carti fac parte din colectia SANATATE PENTRU TOTI. Ele contin informatii si recomandari   pentru prevenirea si, respectiv, pentru tratarea majoritatii bolilor de care poate suferi un om, cu ajutorul terapiilor naturale (in special, preparatele din plante si produsele stupului).
 
       Autorul principal este acad. Ovidiu Bojor, supranumit "Imparatul Plantelor".
       La 88 de ani, Domnia Sa este un exemplu de vigoare fizica si intelectuala. L-ati vazut pe canalele TV  si l-ati ascultat la Radio, dar e probabil ca n-ati stiut de unde sa-i procurati cartile.
De aceea, va adresam aceasta oferta cu caracter promotional.
 
Citeşte mai mult...
 
Fotbal
Rapid si Dinamo risca sa fie excluse trei sezoane din cupele europene PDF Imprimare Email
Vineri, 21 Decembrie 2012 17:48

 

              

                             Dinamo şi Rapid, ameninţate cu excluderea
                                                 

       UEFA a anunţat, vineri, pe site-ul oficial, că grupările Rapid şi Dinamo vor fi excluse trei sezoane din cupele europene dacă nu vor dovedi până la 31 martie că şi-au plătit datoriile. 

      Conform uefa.com, a doua cameră a Instanţei de Control Financiar (CFCB) a luat următoarele decizii în cazul grupărilor FC Rapid şi Dinamo, în urma unei şedinţe ce a avut loc la Nyon:"FC Rapid Bucureşti: Clubul este exclus din cupele europene pentru care se va califica în următoarele trei sezoane (2013/14, 2014/15, 2015/16), dacă nu dovedeşte că până la 31 martie 2013 a plătit restanţele stabilite anterior de Camera de Investigaţie a CFCB şi a achitat orice sumă amânată în scris toamna, înainte de 31 martie 2013, şi că a reglat orice datorie de până la 31 decembrie 2012, care va avea scadenţa înainte de 31 martie 2013, conform articolelor 49 şi 50 ale Regulamentului de Licenţiere a Cluburilor şi de Fair Play Financiar.

      De asemenea, FC Rapid Bucureşti a fost amendat cu 100.000 de euro.

      Primele suspendate la 11 septembrie 2012, ca măsură de siguranţă, vor fi eliberate.

 

     FC Dinamo Bucureşti: Clubul este exclus din cupele europene pentru care se va califica în următoarele trei sezoane (2013/14, 2014/15, 2015/16), dacă nu dovedeşte că până la 31 martie 2013 a plătit restanţele stabilite anterior de Camera de Investigaţie a CFCB şi a achitat orice sumă amânată în scris toamna, înainte de 31 martie 2013, şi că a reglat orice datorie de până la 31 decembrie 2012, care va avea scadenţa înainte de 31 martie 2013, conform articolelor 49 şi 50 ale Regulamentului de Licenţiere a Cluburilor şi de Fair Play Financiar.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 806 din 943

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home