Total Media News

Companii
VIDRA Srl PDF Imprimare Email
Duminică, 30 Decembrie 2012 17:07

              Compania a fost infiinţată în anul 2003, la Orăştie, o zonă cu tradiţie în blănărie, care facilitează accesul la angajaţi înalt specializaţi şi cu experienţă în această industrie. Astfel, am reuşit să combinăm tradiţia locală cu spiritul antreprenorial, pentru a crea o companie competitivă pe piaţa concurenţială în care activăm.

                                                                        

            Compania   produce  la standarde înalte de calitate o gamă extinsă de articole de îmbrăcăminte şi accesorii din blană naturala, blănuri nobile, piele şi textile. De asemenea, producem echipamente de protecţie.

           La solicitarea clienţilor se  pot  realiza  articole de îmbracaminte la comandă, oferindu-le astfel oportunitatea de a-şi exprima liber personalitatea precum şi creativitatea în materie de vestimentaţie.

 

Citeşte mai mult...
 
IT
CHINA: Legi tot mai dure pentru internet PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 29 Decembrie 2012 21:11

           China a înăsprit astăzi legile privind accesul la internet, după ce legislativul chinez a votat pentru aplicarea unui regulament mai vechi care îi obligă pe utilizatorii de internet să le ofere furnizorilor de internet numele complet, relatează BBC.Potrivit agenției de presă chineze Xinhua, măsura face parte dintr-un pachet de legi care își propune să protejeze informațiile personale.

          Însă criticii consideră că autoritățile încearcă să limiteze libertatea de expresie. Potrivit acestora, noile măsuri reprezintă o dovadă că noua conducere a Chinei consideră că internetul este o amenințare.În ultimele luni, internetul și rețelele de socializare au fost utilizate pentru a organiza proteste de stradă.

         Totodată, mai mulți oficiali corupți ai Partidului Comunist au fost expuși de persoane care au postat informații pe internet.Autoritățile chineze monitorizează cu atenție internetul și blochează în mod constant accesul utilizatorilor la unele site-uri.

Citeşte mai mult...
 
Cultura
Concertul de Anul Nou de la Viena, la TV pe 1 ianuarie PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 29 Decembrie 2012 20:14

               Tradiționalul Concert de Anul Nou al Filarmonicii din Viena va fi transmis în direct de TVR 1 marți, pe 1 ianuarie, începând cu ora 12:15.În cel de-al 73-lea an al Concertului de Anul Nou, Filarmonica din Viena va încerca să prezinte nu doar muzica dinastiei Strauss, ci şi muzica altor compozitori, al căror bicentenar este sărbătorit în 2013.

                                      

.               Anul acesta, muzicienii care vor fi celebraţi sunt Richard Strauss, născut pe 22 mai 1813 şi Giuseppe Verdi, născut pe 10 octombrie 1813.Dirijorul Franz Welser-Moest, invitat pentru a doua oară să dirijeze Concertul de Anul Nou de la Viena (prima oară în 2011), se înrudește cu familia Strauss prin străbunica din partea mamei.

Citeşte mai mult...
 
Auto
Top 10 concept vehicule din 2012 PDF Imprimare Email
Vineri, 28 Decembrie 2012 18:51

            Doomsday a trecut fără o suflare, deci se pare ca omenirea mai are încă un viitor. În cazul în care le-am văzut masini concept în cursul anului trecut sunt orice indiciu, că viitorul arată foarte luminos.

   În ceea ce ne pregătim să se rostogolească calendarele pe la 2013, e timpul pentru a celebra cele mai bune concepte că 2012 revărsat asupra lumii. Din supercaruri voluptoase, pentru a misers verde de combustibil, pentru a dreptul abstract și bizar, a fost un an mare pentru concepte și studii de design.

 

  

                               Sexiest Roadster: Lamborghini Aventador J

                             2012 Lamborghini Aventador J
Citeşte mai mult...
 
Entertainment
WORLD DANCE MASTERS PDF Imprimare Email
Joi, 27 Decembrie 2012 22:32

       

    Ars Nova organizatorul principal, alaturi de partenerii media 24 Fun , ScoliDans.ro , Dance News si agentia creativa Ink9 au placerea sa anunte ca a IV-a editia a ESDU DANCESTAR Romania are loc in 23 februarie 2013, la Palatul National al Copiilor din Bucuresti.

                                      

   A 4-a editie a competitei de dans ESDU DANCESTAR Romania 2013, organizata sub egida European Dance Union, va avea loc pe data de 23.02.2013, la....

Citeşte mai mult...
 
International
Francezii sunt tristi, sampania nu mai curge PDF Imprimare Email
Joi, 27 Decembrie 2012 19:20

    Francezii beau mai putina sampanie si cheltuiesc mai putin pe jucarii, pentru ca taxele mai ridicate, situatia economica tot mai dificila si emigrarea mai multor personalitati afecteaza buna dispozitie a populatiei.

 

        "Exista o suparare, o tristete in randul populatiei franceze in acest moment, ceea ce a condus la consumarea a ceva mai putina sampanie in acest an", a declarat Paul-Francois Vranken, presedinte si director general al producatorului de sampanie Vranken Pommery Monopole, pentru Financial Times, conform Mediafax.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 804 din 943

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home