Total Media News

Entertainment
Jocuri disponibile PDF Imprimare Email
Miercuri, 09 Ianuarie 2013 15:15

 

           

Star Wars the Force Unleashed Ultimate Sith Edition Game

Discount -26.67%

Confrunta sau asociaza-te de partea celor mai cunoscute personaje din Star Wars, de la Darth Vader pana la noii adversari imortalizati de cavalerii Jedi fugitivi sau felucienii in Star Wars: The Force Unleashed.

Scooby Doo and The Spooky Swamp PS2

 

Scooby Doo and the The Spooky Swamp este un nou joc de actiune si aventura, dezvoltat de Torus Games si lansat de Warner Bros. Interactive Entertainment in septembrie 2010, pentru Wii, Nintendo DS si PlayStation 2.

Citeşte mai mult...
 
Esential
DECIZIE: Steagurile Ungariei, interzise pe primariile din Harghita PDF Imprimare Email
Miercuri, 09 Ianuarie 2013 11:30

        Prefectul harghitean Andrei-Jean Adrian le-a cerut primarilor să coboare de pe primării steagurile altor state decât România.

                                                      

    Potrivit legii, arborarea altor drapele decât cel al României se poate realiza numai în cazul unor vizite oficiale ale unor demnitari străini sau cu ocazia reuniunuilor internaţionale.

Citeşte mai mult...
 
Auto
Inmatricularea de masini noi in 2013 - Cartea de identitate PDF Imprimare Email
Marţi, 08 Ianuarie 2013 14:17

        Cartea de identitate a vehiculului se obtine doar pe baza unui certificat de conformitate

                                                

        Din acest an, persoanelor fizice si juridice care achizitioneaza vehicule noi, aflate la prima inmatriculare, nu li se mai elibereaza Cartea de Identitate, daca, odata cu celelalte acte necesare, nu prezinta la Registrul Auto si Certificatul de Conformitate al vehiculului, in original.

      Toate persoanele care achizitioneaza vehicule noi (aflate la prima inmatriculare) incepand cu data de 1 ianuarie 2013 trebuie sa solicite comerciantului certificatul de conformitate al vehiculului, dealer-ul avand obligatia sa-l elibereze pe loc, se arata intr-un comunicat al RAR.

Citeşte mai mult...
 
Imobiliar
Cele mai spectaculoase proiecte de case din 2012 PDF Imprimare Email
Marţi, 08 Ianuarie 2013 12:29
           Noul trend in arhitectura caselor de locuit consta in respectarea naturii din jur, atat prin designul care sa se incadreze in peisaj, cat si prin materialele folosite in constructie – unele traditionale, ecologice. Iata mai jos cateva proiecte din 2012 care se inscriu in aceasta tendinta.
                                   
Citeşte mai mult...
 
Esential
Isarescu sugereaza ca Romania ar putea sa inchida actualul acord cu FMI fara o noua intelegere PDF Imprimare Email
Marţi, 08 Ianuarie 2013 11:35

        Guvernatorul BNR a declarat, luni, că încheierea "pozitivă" a actualului acord cu FMI în prima jumătate a acestui an va reprezenta un spaţiu suficient de conlucrare pentru întregul an 2013.

                               

          "Deocamdată trebuie să-l terminăm pe acesta. Şi terminarea lui, discutarea acestui acord în luna ianuarie a acestui an şi cu perspectiva de încheiere, probabil pozitivă, a acestui acord cândva în prima jumătate, cred că oferă un cadru suficient de bun de conlucrare pentru întreg anul 2013", a explicat guvernatorul BNR, Mugur Isărescu, întrebat cum vede un nou acord cu FMI.

Citeşte mai mult...
 
Media-Publicitate
Mai aduce bani online-ul? Tendinte pe o piata tot mai afectata de criza PDF Imprimare Email
Duminică, 06 Ianuarie 2013 12:02

      Dupa ce 2012 s-a dovedit a fi "un an extrem de greu” in ceea ce priveste piata publicitatii online, 2013 nu vine cu asteptari prea optimiste. In ce masura cresterile estimate pentru acest an se vor datora playerilor locali sau vor fi aduse de cei globali si care vor fi provocarile online-ului, intr-o analiza DailyBusiness.ro.



      “Anul trecut s-a dovedit a fi unul extrem de greu. Multa munca si expunere maxima pentru bugete nu tocmai generoase. Valoarea unui leu investit in online a crescut. Cu sume similare, clientii au obtinut expunere de 2-3 ori mai mare decat in anii trecuti”, a declarat Dragos Stanca, managing partner Think Digital si Q2M.In primul semestru al anului trecut, piata publicitatii online a crescut cu 7 procente fata de aceeasi perioada a anului trecut, ajungand la o valoare de 46,6 milioane de lei (peste 10 milioane de euro), potrivit studiului ROADS realizat de IAB Romania si PwC.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 802 din 943

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home