Total Media News

Ultimele sitiri

Sanatate
7 alimente ideale pentru dieta de detoxifiere PDF Imprimare Email
Joi, 24 Ianuarie 2013 15:30

                   Din cand in cand, organismul tau are nevoie de o dieta de detoxifiere pentru a se simti in forma. Daca esti pregatita sa-l resetezi, iata care sunt alimentele recomandate!

                                                

        Ceaiul verde contine antioxidanti, iti imbunatateste imunitatea si iti da energie, asa ca asigura-te ca il consumi zilnic. Poti sa bei o cantitate mai mare de ceai verde decat ceai negru, datorita cantitatii scazute de teina continute.

Citeşte mai mult...
 
Fotbal
Un jucator de legenda al Stiintei vrea sa se implice in noul proiect, dar e sicanat de primar PDF Imprimare Email
Joi, 24 Ianuarie 2013 15:11

                  Adrian Mititelu a anunţat ieri seară că se retrage de la conducerea Ştiinţei. Patronul Universităţii a participat aseară la o discuţie cu primarul Craiovei, Lia Olguţa Vasilescu, cei doi căzând de acord ca Ştiinţa să revină în fotbalul românesc începând din vara aceasta.

 

      Marea noutate este faptul că Adrian Mititelu se retrage de la conducerea Craiovei. Mititelu a spus că îşi va continua separat procesele cu conducerea FRF şi a propus să cedeze majoritatea acţiunilor către municipalitate.

Citeşte mai mult...
 
IT
Actiunile Apple au cazut cu 11% miercuri seara. PDF Imprimare Email
Joi, 24 Ianuarie 2013 15:07

             Compania e in cel mai slab moment din ultimii 10 ani

 

                  Profitul Apple a crescut cu mai putin de 1% in ultimele trei luni ale anului trecut, la 13,1 miliarde de dolari, iar vanzarile au avansat cu 18%, la 54,5 miliarde dolari, ambele rezultate fiind sub estimarile analistilor.

           Analistii sustin ca motivul principal este cererea sub asteptari pentru iPhone.

                               

                Actiunile Apple s-au depreciat cu pana la 11% in sesiunea de tranzactii electronice de miercuri seara la New York, compania afisand cea mai slaba crestere a profitului din 2003 si cea mai temperata evolutie a vanzarilor din ultimii 3 ani, potrivit Bloomberg. Pe langa cresterea costurilor de productie si competitia dura, rezultatele companiei au fost afectate si de incetinirea vanzarilor de smartphone-uri si tablete in special in economiile dezvoltate, unde piata gadget-urilor mobile se apropie de saturatie.

Citeşte mai mult...
 
Stiri premium
24 Ianuarie 1859 PDF Imprimare Email
Joi, 24 Ianuarie 2013 08:24

       

                    Unirea Principatelor Române

 

             Unirea Principatelor Române cunoscută ca Mica Unire (Marea Unire fiind cea de la 1918) a avut loc la jumătatea secolului al XIX-lea și reprezintă unificarea vechilor state Moldova și Țara Românească. Unirea este strâns legată de personalitatea lui Alexandru Ioan Cuza și de alegerea sa ca domnitor al ambelor principate la 5 ianuarie 1859 în Moldova și la 24 ianuarie 1859 în Țara Românească.

                  

      Totuși, unirea a fost un proces complex, bazat pe puternica apropiere culturală și economică între cele două țări. Procesul a început în 1848, odată cu realizarea uniunii vamale între Moldova și Țara Românească, în timpul domniilor lui Mihail Sturdza, respectiv Gheorghe Bibescu.

Citeşte mai mult...
 
Monden
Marele Gatsby: Primele schite ale rochiilor sclipitoare PDF Imprimare Email
Miercuri, 23 Ianuarie 2013 22:14

                  Miuccia Prada a făcut publice patru schiţe ale costumelor pe care le crează pentru cel mai aşteptat film al momentului, The Great Gatsby, regizat de Baz Luhrmann, care se presupune că va intra în cinema în această vară. Prada a colaborat cu designerul de costume Catherine Martin pentru a crea peste 40 de look-uri pentru film, toate inspirate de arhivele Prada şi Miu Miu.

                                                            

           “Baz şi Miuccia au găsit mereu moduri de a împărtăşi fascinaţia lor în a găsi modalităţi moderne de a realiza referinţe clasice şi istorice din trecut”, a declarat Martin.

Citeşte mai mult...
 
Film
One World Romania - cea de-a sasea editie PDF Imprimare Email
Miercuri, 23 Ianuarie 2013 21:13

      In perioada 11-17 martie va avea loc la Bucuresti cea de a sasea editie a Festivalului de film documentar dedicat drepturilor omului One World Romania.

                                                          

       Si anul acesta, filmele vor fi proiectate la mai multe cinematografe din centrul Bucurestiului - Cinemateca Eforie, Cinemateca Union, Cinema Corso, Sala Horia Bernea din cadrul Muzeului Taranului Roman si Cinema Elvira Popescu a Institutului Francez. Deschiderea oficiala a festivalului va avea loc luni, 11 martie, la Cinema Patria.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 788 din 942

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home