Total Media News

Monden
Zece piese vestimentare eseniale intr-o garderoba feminina PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 26 Ianuarie 2013 19:47

Clasica "little black dress" şi balerinii promovaţi de Audrey Hepburn sunt la modă şi acum şi se numără printre piesele vestimentare de rezistenţă, care trebuie să facă parte din garderoba oricărei femei, potrivit , citat de .

                                         

Un tricou alb simplu - este echivalentul în modă pentru avocado, adică merge în orice combinaţie vestimentară, precum o fustă cloş, o pereche de pantaloni scurţi sau sub un sacou.

Colanţi negri - pot fi purtaţi ca pantaloni, cu un pulover supradimensionat, pe sub o rochie, pentru acoperirea picioarelor, sau cu un tricou lung.

Citeşte mai mult...
 
Legislatie
Noutati Legislative 26 ianuarie 2013 PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 26 Ianuarie 2013 16:38

Monitorul Oficial, Partea I nr. 38 din 17/01/2013
Hotărâre 2012 - Hotărâre în cauza Vartic împotriva României
Decizie nr. 4/2013 - Decizie privind regulile de acces al Oficiului Român pentru Drepturile de Autor la sistemul informatic al organismelor de gestiune colectivă privind exercitarea funcţiei de citire
Decizie nr. 1040/2012 - Decizie referitoare la respingerea excepţiei de neconstituţionalitate a prevederilor art. 42 alin. (7) din Legea nr. 448/2006 privind protecţia şi promovarea drepturilor persoanelor cu handicap
Decizie nr. 1036/2012 - Decizie referitoare la respingerea excepţiei de neconstituţionalitate a dispoziţiilor art. 8 din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 97/2005 privind evidenţa, domiciliul, reşedinţa şi actele de identitate ale cetăţenilor români

Citeşte mai mult...
 
Esential
Liber la gazele de sist PDF Imprimare Email
Vineri, 25 Ianuarie 2013 23:52

Liber la gazele de şist. ANRM: "Exploatarea gazelor de şist din România NU este interzisă". Cine i-a schimbat lui Victor Ponta viziunea pe această temă

Explorarea şi exploatarea gazelor de şist în România nu sunt interzise, dar companiile care au acorduri petroliere pentru a efectua aceste operaţiuni întâmpină mari greutăţi în obţinerea avizelor necesare, deşi fac eforturi disperate, au declarat pentru gândul reprezentanţi ai Agenţiei Naţionale pentru Resurse Minerale (ANRM).

În plus, moratoriul privind gazele de şist anunţat de Guvernul Ponta în luna mai a anului trecut şi care presupunea că autorităţile nu eliberau avize şi autorizaţii firmelor interesate de acest tip de resurse a luat sfârşit în luna decembrie, după cum a explicat pentru gândul Remus Cernea, fostul consilier pe probleme de mediu al premierului Victor Ponta.

Citeşte mai mult...
 
Monden
Femeile frumoase si bautura PDF Imprimare Email
Vineri, 25 Ianuarie 2013 23:44

 "Femeile frumoase si bautura": renumitul  bar  barul Coyote Ugly  sarbatoreste 20 de ani

                               
NEW YORK-  Liliana "Lil" Lovell a fost doar 25, atunci când ea a plecat de la o carieră în sus-și-vin de pe Wall Street pentru a deschide Coyote Ugly ei bar în East Village din New York în 1993.

Barul marcheaza aniversarea a 20a  in    acest week-end, iar Lovell are mai mult de câteva povești de spus.

Lovell, care tocmai a obtinut   o diplomă în psihologie și comunicații de la Universitatea din New York, a trebuit  sa    lupte   ca  să trăiască pe un salariu săptămânal 250 dolari ca ucenic la o bancă de investiții .

Citeşte mai mult...
 
Monden
Cum alegi parfumul potrivit pentru iarna PDF Imprimare Email
Vineri, 25 Ianuarie 2013 21:47

De multe ori nu acordam parfumului atentia cuvenita. Este un accesoriu indispensabil pentru o femeie si probabil cel mai intim dintre toate: se imbina cu aroma pielii si e singurul mijloc de "infrumusetare" care este atat de personal si de public in acelasi timp.

                                                     

Ne-am obisnuit sa schimbam garderoba de doua ori pe an: iarna, ascundem in dulap pantalonii scurti si rochitele vaporoase si ne delectam cu pulovere colorate, esarfe si manusi impletite.

Dar nu ne gandim ca si parfumul necesita o schimbare: pe pielea ta, acelasi parfum isi va schimba mirosul in sezoane diferite. Unul care, spre exemplu, iti da dureri de cap in luna mai, poate fi cea mai buna alegere pentru luna noiembrie.

Citeşte mai mult...
 
Auto
Amenzi de circulatie mai mari, de la 1 februarie 2013 PDF Imprimare Email
Vineri, 25 Ianuarie 2013 19:58

Amenzile de circulaţie, aplicate şoferilor care încalcă prevederile Codului Rutier, vor fi mai mari, în urma deciziei de a creşte salariul minim pe economie.

Astfel, cum salariul minim creşte de la 700 la 750 de lei şi amenzile vor creşte.

Articolul 98 al Codului Rutier prevede clar că amenzile se stabilesc din cuantumul determinat de valoarea numărului de puncte amendă, iar un punct amendă reprezintă 10% din salariul minim brut pe economie.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 786 din 943

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home